HP Pavilion Power 15-cb001nq, laptop cu ecran IPS și SSD 128GB

Un laptop pentru gaming care nu are tastatură iluminată roșie e modelul HP Pavilion Power 15-cb001nq. Poate că nici nu vă place acea culoare, iar în acest preț nu prea sunt soluții cu taste RGB. Cel de jos are o tastatură verde care poate fi iluminată când considerați necesar. Chiar și ecranul e unul superb datorită panoului IPS și nu toate brandurile oferă o astfel de dotare, dar în prezent veți găsi panouri VA mult mai bune pe laptopurile de gaming. Oricum, eu prefer IPS din numeroase motive și nu le voi mai enumera.

Poate că poza de jos nu oferă suficient de multe detalii, motiv pentru care am pus și o prezentare la sfârșit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația e de ajuns pentru mulți dintre voi și nu vă puteți aștepta să fie prea ieftin că doar vine și cu Windows 10. Componentele sunt suficient de bune pentru a rula orice titlu la rezoluție 1080p și detalii low spre medium.

Nu putea fi prea accesibil deoarece are componente destul de bune și chiar dacă nu sunt cele mai scumpe de pe piață, vă veți bucura de el în fiecare zi.

Păreri pro și contra

Acesta laptop impresionează la capitolul performanță deoarece prezintă acel SSD care chiar dacă nu e mare, va ajuta sistemul și aplicațiile să pornească mai rapid. Unii utilizatori schimbă hard discul cu un SSD, dar nu e cazul aici pentru că e de 7200 RPM. SSD-ul intern al modelului de sus nu e prezent pe orice laptop deoarece nu toate laptopurile au slot M.2.

Singurul minus al acestui HP Pavilion 15-cb001nq e că nu vine cu placa video de 4GB, care ar fi fost ceva mai bună în jocuri. Construcția e una destul de reușită, chiar dacă unii ar spune că ar avea nevoie de unitate DVD, eu consider că e inutilă. Mai bine vine cu 2 medii de stocare, decât cu o dotare care o folosiți o dată pe an. Instalarea software-ului se poate face ușor cu un stick USB 3.0 sau chiar cu un hard disc extern.

Te-ar mai putea interesa