HP Pavilion Power 15-cb000nq, laptop cu tastatură iluminată verde

Laptopul HP Pavilion Power 15-cb000nq face parte dintr-o serie nouă și care chiar îmi place. Poate că nu e special conceput pentru sarcini grele, dar e mult peste un model multimedia. De aceea, e prezent un procesor de tip HQ care e un Quad Core cu frecvență de lucru generoasă, iar placa video pentru jocuri e GTX 1050 de 2GB. Pe laptopuri mult mai scumpe e prezentă și versiunea de 4GB care oferă rezultate mai bune, dar depinde și cât aveți bugetul sau ce vreți să încercați.

Arată foarte bine cu acea tastatură deoarece e iluminată pe culoarea verde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Putea să vină chiar și cu un i5 Kaby Lake R, deoarece performanțele nu ar fi fost mult mai diferite (ambele sunt Quad Core). Chiar și placa video MX150 e o soluție interesantă deoarece are memorie de 2GB sau de 4GB. Oricum, diferențele sunt nesesizabile în anumite jocuri, iar voi puteți trage singur concluzii dacă vă uitați pe listele de Benchmark-uri.

Pe acesta găsiți o memorie de 6GB la 2400MHz, dar voi o puteți upgrada prin înlocuire. Frecvența memoriei e foarte importantă atunci când vă gândiți la jocuri, dar nu e nevoie mai mult de atât. Apreciez că hard discul e de 7200 RPM și nu sunteți nevoiți să faceți upgrade la SSD. designul laptopului e de apreciat, dar și numeroasele porturi și tehnologii (cum e WiFi ac 2×2).

Păreri pro și contra

Chiar dacă e ceva mai scump decât un desktop cu componente similare, veți avea un gadget portabil care nu mai necesită monitor sau prea multe periferice, eventual un mouse ar fi necesar. Laptopurile de gaming nu mai sunt așa de mari, ci au devenit mai compacte – 2.1 kg. Versiunile premium au sistem de răcire mai eficiente și componente de pe platformele desktop.

HP Pavilion 15-cb000nq e doar unul din multele modele ale subseriei Power, iar dacă nu vă convine ceva la acesta, puteți să aruncați privire și pe restul. Pentru cei care nu l-au văzut, am pus clipul de jos cu un alt model interesant:

Te-ar mai putea interesa