HP Pavilion g7-2210sq

Laptopul HP Pavilion g7-2210sq e un model multimedia decent deoarece are ecran de 17 inci, configurație cu placă video dedicată, procesor Intel Pentium și hard de 750GB. E recomandarea mea pentru voi în special dacă vreți un model negru lucios, însă mie personal îmi plac cele cu finisaj metalic sau mat deoarece nu lasă amprente. Chiar dacă nu are un procesor prea performant, e nouă și eficient. Nu veți putea juca jocuri la detalii maxime, dar la detalii medii nu veți întâmpina probleme. Oricum nu a fost conceput doar pentru jocuri, ci și pentru vizionat filme, ascultat muzică și navigare web. Acest model g7-2210sq are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Chiar dacă există diverse modele cu configurații diferite, designul e același poate doar culoare diferă (există modele și pe gri).

Deschis
Deschis
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Intel B980 e unul din seria Sandy Bridge ca B970, B960 și restul. Pe la sfârșitul anului trecut au apărut și procesoare din seria Core i3 IvyBridge, deci mai mult ca sigur că vom vedea cât de curând și procesoare IvyBridge din seria Pentium dar diferențele nu sunt așa de mari. B980 e un Dual Core de 2.4 GHz care vine împreună cu o placă video Intel. Aceasta e utilă doar pentru cei care vor autonomie mare în mod office, iar pentru jocuri cea AMD Radeon HD 7670M de 1GB e ideală în special dacă nu sunteți un gamer înrăit.

Ecranul e decent pentru vizionarea de filme deoarece e mare 17.3 inci. Rezoluția sa e una HD+ și deci puteți viziona filme 720 fără probleme. Memoria RAM poate fi extinsă fără probleme având în vedere că e de 4GB iar un slot e liber. Vă recomand acest upgrade pe viitor în special dacă jucați jocuri. Capacitatea hard diskului e una de 750GB care e mai mult decât suficientă pentru orice tip de utilizator. Dotările sale snt cele standard de aceea nu le voi mai enumera ci doar pe cele speciale: 2 USBuri 3.0, bluetooth și camera web HD.

Greutatea sa nu e de neglijat având în vedere că nu e unul de 15 inci – aproape 3 kg. Jos am pus un clip cu performanțele plăcii video:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design elegant, preț destul de atractiv în special că are Free DOS, configurație decentă, bluetooth și ecran de 17 inci.

Minusuri: finisajul lucios atrage praful și lasă amprente.

Concluzie

Acest HP Pavilion g7-2210sq e un laptop mare și nu veți găsi multe astfel de modele cu configurație multimedia. Autonomia sa e cea standard deoarece are o baterie de 6 celule – 3-4 ore.

Lasă un comentariu