HP Pavilion g6-2305sq, laptop gaming la preț bun

HP Pavilion g6-2305sq e un laptop de gaming al anului 2013 care arată foarte bine și are incorporate cele mai noi componente cum ar fi un procesor i7-3632QM, placă video AMD Radeon HD 7670M și 8 giga de RAM. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un excelent laptop pun la orice.
Normal că sunt lucruri care mă deranjează la el, iar cel mai mare minus e faptul că nu vine cu Windows. Dacă în țările vestice 90% din laptopurile comercializate au Windows, la noi doar 10% sau chiar mai puțin. Asta pentru a face laptopurile mai ieftine deoarece avem o putere de cumpărare mică și o mentalitate…

Aspect

Designul e unul caracteristic seriei G6, fiind un laptop pe negru cu tastatură numerică în partea dreaptă. În ciuda faptului că ecranul e de 15.6 inci, portabilitatea laptopului e bună deoarece cântărește 2,48 kilograme, iar bateria ține undeva la 3-4 ore… această autonomie fiind datorată faptului că are 6 celule.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Caracteristici tehnice

Procesorul i7 model 3632QM din laptopul de față e unul apărut pe la sfârșitul anului trecut, având 4 nuclee reale și Turbo Boost care ridică frecvența procesorului la 3.2-3.1 giga. Cipul grafic cu memorie dedicată e unul de la AMD, adică un Radeon HD 7670M cu 2 GB memorie și bus-ul acesteia pe 128 biți. Din cauza acestor două componente de top, toate jocurile vor rula la detalii ridicate, iar acest lucru se poate vedea din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; vine cu un design reușit; are unitate optică care facilitează instalarea rapidă a Windows 7 sau 8 de pe un DVD; vine cu cele mai utile porturi cum ar fi USB, HDMI și VGA; hardul e unul foarte capacitiv de un terra și o sp suporte foarte multe filme și muzică.
Contra: nu are Win; putea avea ecran Full HD; ambele sloturi de memorie sunt ocupate.

Concluzie

Laptopul de față e unul clasic pentru cei care vor o soluție puternică de gaming sau editat video. Din păcate nu are ecran Full HD, dar nu vă oprește nimeni să conectați un ecran extern la el pentru a vedea filme la o calitate superioară. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus preview-ul de alături din care eu zic că se vede clar că e un laptop făcut de americani.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „HP Pavilion g6-2305sq, laptop gaming la preț bun”

  1. Eu nu am reusit nicicum sa instales placa video dedicata , adica imi zice ca ii instalata , dar nu ma lasa sa intru in catalyst control , acolo imi zice ca nu`i , nu mai inteleg nimic , chiar nu stiu ce are , driverele sunt doar pt win 8 , da rateuri multe , mai putea ajuta ??

  2. Am acest model si merge bine. Nu inteleg care e problema la tine Flavius. Ar trebui sa instalezi Windows 8 pe 64 bit si doar driverele de pe disc.

Comentariile sunt închise.