HP Pavilion g6-2304sq

Laptopul HP Pavilion g6-2304sq e o alegere bună pentru cei ce nu-și doresc un laptop cu Core i7 ci mai degrabă unul cu Core i5, deoarece nu vor să depășească un anumit buget. E foarte important ca laptopul să vină cu destulă memorie RAM deoarece în jocuri . Chiar și hard diskul său nu trebuie neglijat, deoarece e foarte mare dar și performant. Designul e unul reușit și elegant care e întâlnit și la alte modele din seria G6 chiar și că sunt pe alte culori.Alternative sunt destule având în vedere că acesta are Windows (veți găsi modele cu i5 la prețuri mai mici dar nu și cu Windows). Alegerea e a voastră, însă sistemul de operare oricum trebuie să-l instalați, dacă nu-l are. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pozele sunt orientative, de aceea am pus și clipul de la final care vă ajută să vă faceți o idee mai bună despre el.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i5-3230M de 2.6 Ghz, iar din codul său observăm că e un Ivy Bridge recent lansat și care are o viteză de procesare bună. Îl consider suficient de performant pentru un ecran HD de 15.6 inci, pe care se pot viziona filme 720p sau juca diverse jocuri. Pe partea de memorie oferă o memorie de 8GB (fără posibilitatea de upgrade) și un hard de 1TB. Nu sunt multe laptopuri care se pot lăuda cu o astfel de memorie sau un spațiu de stocare așa de generos.

Placa video e des utilizată pe noile modele din această serie – Radeon HD 7670M de 2GB. Performanțele ei sunt excelente și sunt ilustrate în clipul de jos. Dotările sale le veți găsi și pe alte laptopuri dar nu și pe cele ale altor producători. Aici mă refer la porturi USB 3.0, camera web HD, bluetooth sau tehnologia Dolby Advanced Audio. Autonomia sa diferă în funcție de aplicațiile pornite sau setările efectuate, însă ea e undeva la 3 ore și ceva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu Windows 8 preinstalat,porturi USB de înaltă viteză, bluetooth, destulă memorie RAM și placă video decentă pentru cele mai noi jocuri.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest HP Pavilion g6-2304sq e unul dintre multele modele de pe piață care v-ar putea interesa deoarece nu e primul laptop de gaming dar nici nu ultimul. Bineînțeles, se adresează gamerilor cu pretenții mici adică setări medii și rezoluție HD. Jos puteți viziona un clip cu un model similar din această serie:

Te-ar mai putea interesa