HP Pavilion g6-2302sq

HP Pavilion g6-2302sq e un laptop cu Core i3 IvyBridge, 6GB RAM și placă video dedicată. Deci e un laptop cu capabilități multimedia: redare filme HD/FullHD, jocuri, muzică etc. Placa video AMD se adresează gamingului, deoarece pentru utilizare office are cea Intel din procesor. Designul e destul de elegant datorită suprafețelor lucioase și a culorii. Designul nu diferă față de predecesoarele sale, poate doar culoarea (unele vin gri, roși sau albastru). Configurația diferă de la un model la altul și deci nu veți găsi un laptop cu configurație similară pe o altă culoare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos dar în special din clipul de la final, se poate observa cum arată tastatura și finisajele. Eu unul prefer modele în culori mai deschise la culoare, dar fiecare cu preferințele sale.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul acestui laptop e unul nou și a apărut pe la începutul lui 2013. Bineînțeles nu mă refer la data lansării sale ci la data în care a fost introdus pe laptopuri. Mai lipsesc cele din seria Pentium care cu siguranță aduc un plus de eficiență și performanță. În cazul acestui model, e vorba de un i3-3120M de 2.5 GHz, iar placa video e Intel HD 4000. Acesta e suficient de bună pentru aplicații și web.

Ecranul e cel standard cu rezoluție HD și protecție lucioasă. Chiar dacă are o denumire ca BrightView HD, e același care îl găsiți la multe laptopuri. Bineînțeles luminozitatea ecranelor lucioase e mai mare decât cea a modelelor mate. Consider că cei 6GB sunt suficienți pentru orice pasionat de jocuri deoarece nu e vorba de un laptop de gaming cu Core i5/i7.

Dar se poate mări la 8GB deoarece are două sloturi. Puteți stoca multe date pe el deoarece are un hard disk generos – capacitate de 750GB. E silențios și performant chiar dacă are doar 5400 rpm. Placa video Radeon HD 7670M e performantă datorită specificațiilor sale și tehnologiei noi, dar să nu uităm că are o memorie de 1GB. Ca și dotări are: unitate DVD, cameră web HD, HDMI, porturi USB 3.0, bluetooth, WLAN, acumulator de 6 celule etc. Sunt dotări des întâlnite pe laptopurile în acest buget.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de peste 3 ore în mod office (depinde de setări și aplicații utilizate), configurație bună în acest buget, bluetooth și USBuri de înaltă viteză.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest HP Pavilion g6-2302sq e recomandarea mea în acest preț și de la acest producător. Nu cred că veți găsi o ofertă mai bună iar sistemul de operare care ar trebui instalat trebuie să fie pe 64 biți.

Te-ar mai putea interesa