HP Pavilion G6-2245sq, laptop performant

Actualizare 14.01.2013: HP Pavilion G6-2245sq e disponibil resigilat fără defecte cu un preț de 2599 lei, iar varianta cu Window 8 e HP Pavilion g6-2303sg (model similar cu i7-3632QM, 6GB, 500GB, HD7670M, Win8) la 2699 lei.

Articolul din 11.04.2012:
Un laptop elegant, performant și fiabil de la producătorul american HP e acest HP Pavilion G6-2245sq. E recomandarea mea de la acest producător pentru cei care sunt pasionați de jocuri, filme și muzică. Configurația sa e una de ultimă generație cu care puteți juca orice la detalii medii sau maxime. Poate fi o alegere bună în cazul în care vreți să mai luați în 4GB RAM, deoarece are un slot liber. În același preț, veți găsi modele la fel de atractive (Asus, Dell sau Acer), poate cu plăci video de la NVIDIA însă procesorul nu e la fel de performant ca și acesta. Spre deosebire de alte G6-uri, acesta are un finisaj elegant adică lucios pe culoarea neagră. Acest G6-2245sq are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i7-3632QM de 2.2 GHz e cel mai nou din seria sa și care e indicat pentru gamerii mai pretențioși. Acesta vine împreună cu o placă video Intel HD Graphics 4000 care nu e cu mult mai performantă decât predecesoarele. De aceea aveți la dispoziție o placă video dedicată de la AMD – Radeon HD 7670M de 1GB. E o placă video eficientă datorită tehnologiei noi și cu un BUS de 128 de biți, face față noilor apariții din lumea jocurilor.

Toate laptopurile din seria G6 au un ecran de 15.6 inci cu rezoluție HD+. Astfel se pot viziona filme în format 720p, iar cele 1080p le puteți viziona pe un TV prin intermediul portului HDMI. La capitolul memorie oferă un hard disk de 500GB și 4GB RAM (posibilitatea de upgrade la 8GB). Restul dotărilor sale sunt cele obișnuite dar sunt și câteva dotări speciale: porturi USB 3.0, bluetooth, cameră web HD etc.

Având în vedere că e un laptop pentru jocuri, autonomia  nu e chiar așa de mare, însă dacă-l folosiți ca unul obișnuit poate atinge 3 ore și ceva. Performanțele acestui laptop pot fi vizionate și în clipul de jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți juca orice joc recent apărut dar și cele ce vor fi lansate anul viitor, bluetooth, e destul de portabil și eficient (în utilizare office).

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Acest HP Pavilion G6-2245sq e un gadget performant care poate e destul de funcțional datorită numărului mare de porturi, iar dotările sale pot fi utile pentru orice tip de utilizator. Jos am pus un clip cu despachetarea unui model similar:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP Pavilion G6-2245sq, laptop performant”

  1. Ai testat vreodata pana acum vreun cooler pad pentru acest laptop ? Vreau sa iau un cooler pad care sa ma ajute la scaderea temperaturilor in full load.Astept un sfat daca ma poti ajuta

Comentariile sunt închise.