HP Pavilion G6-2240sq

Poate că acest HP Pavilion G6-2240sq nu e la fel de portabil precum Pavilion Sleekbook 15-b001sq, însă e un laptop ideal pentru gaming datorită procesorului i7-3632QM și plăcii AMD Radeon HD 7670M cu 2GB. Toate componentele din el sunt aproape la maxim și prin „la maxim” mă refer la faptul că are un procesor i7 bun, 6/8 giga de RAM, cip grafic de la AMD cu bus pe 128 biți și hard capacitiv de 750 giga. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea nu costă deloc mult, singurul lucru care-i lipește fiind SSD-ul, dar dacă vreți atunci puteți să vă instalați unul.

Poze

E un model negru care prezintă tastatură numerică, iar ecranul de 15 inci e numai bun pentru vizionarea filmelor la orice calitate. Finisajul laptopului e unul de tip premium, iar acest lucru e unul caracteristic notebook-urilor HP. Nu știu dacă se vede din imagine, însă laptopul are tastatură numerică care vă va ajuta să introduceți rapid numere.

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

Acest G6-2240sq vine la un preț care mie nu mi se pare deloc mare deoarece vine cu un model de i7 foarte nou și puternic. Alături de procesor, laptopul are și 6 giga de RAM, suportând maxim 8. (Deci dacă vreți 8 atunci trebuie să puneți o plăcuță de 4 deoarece amblele sloturi sunt ocupate cu 4 și 2 GB.)
Mulțumită cipului HD 7670 de la AMD, jocurile o să meargă foarte bine, iar despre acest aspect puteți vedea mai multe detalii din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Nu am nimic rău de spus legat de acest PC portabil, dar cum am zis la început nu cred că era rău dacă avea SSD. În rest, numai de bine deoarece are un procesor rapid Intel i7, iar placa video dedicată de la AMD e numai bună la jocuri, dar și la redat filme 1080p cunoscute drept filme Blu ray. Fiabilitatea laptopurilor HP e foarte bună precum la toate modelele de laptopuri americane, iar garanția fiind extensibilă o să aveți parte de un laptop foarte bun.

Concluzie

Dacă te interesează un notebook care să arate bine și să poată fi utilizat cu succes la orice tip de sarcină atunci un G6 ar trebui să fie prima alegere. Nu vine cu Windows, iar asta însemană că are un preț mai mic, dar și că dvs trebuie să-l instalați. Eu recomand Windows 7/8 care puteți să-l luați de aici la un preț bun.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „HP Pavilion G6-2240sq”

  1. Sora mea are acest model si e foarte bun. Tastatura e foarte comoda iar ecranul e clar si la filmele DVD.

  2. e bun laptopu. recent l-am luat de pe emag cu 2900 ron. problema e ca nu se poate instala windows 7 pe el deoarece hp nu ofera suport pt win 7 la acest model. deci cine vrea sa il ia sa aiba in considerare ca va trebui sa puna win 8

  3. Salut, eu am un hp pavilion g6 cu procesor amd a6 4400m cu placa video de 1 gb, sunt fff multumit de el, desigm frumos, lucios, tastatura comoda, consuma max 55 w verificat cu o priza cu wattmetru in jocuri ce cer resurse multe, am o singura contra, cooleru cam galagios dar m-am obisnuit, este galagios dar sigur, ( nu arde la mana )

Comentariile sunt închise.