HP Pavilion G6-2200sq

HP Pavilion G6-2200sq e un laptop office alternativă la modelul de gaming și la modelul ceva mai slab . Spre deosebire de alte modele acesta costă puți și e perfect pentru vizionarea filmelor. Eu l-aș folosi mai mult pentru vizionarea filmelor 720p, adică HD, dar merg și cele 1080p cu câteva trucuri.
Spuneam că are un preț mic, mai exact vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea e foarte bun. La acești bani primești un laptop de birou care vine pe negru și stă decent la capitolul autonomie.

Poze

Se poate vedea foarte clar că arată mult mai bine decât oricare laptop din seria și asta deoarece modelele G6 sunt considerate ca fiind modele premium, chiar dacă nu vine cu OS preinstalat. Cred că din imaginea alăturată se poate vedea că beneficiază de tastatură numerică (care vă va ajuta la introducerea rapidă de numere).

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

Laptopul G6-2200sq e unul foarte puternic datorită procesorului B960 de la Pentium, celor 4 giga memorie RAM și cipului grafic Intel HD integrat în procesor. Poate că la prima vedere memoria RAM ți se pare mică și de acea trebuie să știi că poate fi mărită la 8GB, existând un slot de memorie liber. Despre HDD nu trebuie să-ți faci griji deoarece e unul încăpător cu 5400 rotații pe minut și capacitate de 500 de giga.

Păreri pro şi contra

Pro: are un incredibil raport între calitate și preț; aspectul exterior e unul de nota 10; autonomia e undeva la 3 ore; vine cu o sumedenie de porturi și conexiuni utile printre care aș aminti HDMI, VGA, USB 3 și bluetooth; portabilitatea e foarte bună datorită bateriei care ține mult și a greutății de sub 2,5 kilograme… chiar dacă nu e cu mult.
Contra: nu are cip grafic cu memorie dedicată, însă dacă nu ești gamer atunci acest lucru nu te afectează cu nimic.

Concluzie

Dacă ai un buget mediu și vrei un notebook solid care să arate bine și să se comporte și mai bine în sarcinile de zi cu zi atunci îți recomand acest model. Producătorul e unul american, iar acest lucru face diferența. Se vede clar o diferență majoră între laptopurile asiaticilor de la Acer și a americanilor de la HP. Din preview-ul alăturat puteți vedea mai multe informați referitoare la acest laptop.

Te-ar mai putea interesa