HP Pavilion G6-2009SQ

Un laptop al anului 2012 e acest HP Pavilion G6-2009SQ și o să-l puteți folosi cu succes chiar și la gaming deoarece are componente foarte performante cum ar fi un procesor Intel Ivy Bridge i5 3210M și o placă grafică cu memorie dedicată, adică un Radeon HD 7670M de la AMD. Normal că această placă are memoria pe 128 biți și din această cauză o să vă meargă foarte bine jocurile. Prețul acestui HP G6-2009SQ nu e nici mare și nici mic deoarece poate fi al nostru la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu știu dacă are competitor.

Poze

Aspectul laptopului e foarte asemănător cu cel al restului gamei G6 doar că e de culoare neagră ca G6-2011SQ și G6-2012sq. Ecranul e unul de 15,6 inci și are o rezoluție HD+ numai bună pentru filmele HD. Tastatura numerică e prezentă pe acest notebook și o să vă ajute la introducerea diferitelor date numerice.

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

G6-2009SQ vine cu un i5 Ivy Bridge, iar placa video HD7670M e una numai bună de gaming, după cum se poate vedea din preview-ul de mai jos. Memoria RAM instalată e de 4 GB, iar maximul e de 6, dar eu sunt de părere că nu aveți nevoie de mai mult. Hardul e unul destul de încăpător fiind de 700 și ceva de giga, și regretul meu e că nu are SSD.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate mi se pare unul excelent deoarece vine cu ce e mai nou în materie de componente; autonomia e ok deoarece bateria e una cu 6 celule care ține undeva la 3 ore; garanția standard poate fi mărită la 2 ori 3 ani; greutatea e una mică și are un cuvânt destul de important de spus asupra portabilității.
Contra: nu are SSD, dar nu vă oprește nimeni să instalați un SSD în el.

Concluzie

Modelul de față e foarte bun dacă vrei un laptop de gaming ori unul pentru proiectare. Eu cred că un student la arhitectură ori la inginerie ar fi mai mult decât mulțumit de un astfel de notebook deoarece are tot ce ți-ai dori în materie de tehnologie (de exemplu are și porturi USB 3, dar și HDMI). Un regret, pe lângă faptul că nu are SSD, e faptul că nu are tehnologie Nvidia Optimus care ar fi făcut ca bateria să țină mai mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Pavilion G6-2009SQ”

  1. Am vrut sa scriu de mult timp un review la acest HP G6 pe care au il detin de 4 luni. O sa ma rezum in a spune ca isi merita pe deplin banii, iar calitatea dintre un brand american cum e HP si unul asiatic se vede cu ochiul. Finisajele sunt foarte bine realizate, iar aplicatiile ruleaza excelent deoarece au pus in el cele mai bune componente.

Comentariile sunt închise.