HP Pavilion G6-1122SQ

Dacă ești în căutarea unui notebook ieftin și bun la jocuri atunci îți recomand un laptop HP Pavilion G6-1122SQ deoarece are procesor core i3, 3 giga de RAM și placă video dedicată AMD Radeon HD 6470M bună și la jocuri. Eu l-aș eticheta pe acest laptop ca fiind unul multimedia și eu îl recomand datorită faptului că e realizat de un producător american recunoscut pentru produsele sale de calitate, sau nu mai spun că HP (despre el e vorba) e unul dintre producătorii apreciați de români.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi în care se vede prezența unui procesor de tip i3 și a unei plăci video dedicate care e excelentă în jocuri chiar dacă are doar 64 bți. Placa dedicată e asistată de una integrată care va face ca autonomia laptopului să fie maximă, iar astfel bateria laptopului ține undeva la 3 ore jumătate. Despre cipul grafic HD3000 din procesorul i3 trebuie să spun că e unul cu capabilități HD și chiar Full HD, dar cu redarea filmelor 1080p nu o să aveți vreo problemă atâta timp cât aveți și un cip grafic dedicat de la AMD.

Poze

Din față

De sus

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Procesorul i3-2310M are două nuclee și e unul Sandy Bridge ceea ce înseamnă că e un procesor de anul acesta și vine dotat cu multe tehnologii noi. E dotat cu o tehnologie similară nVidia Optimus, dar e de la AMD și e echivalentul.

Dacă ești pasionat de filme și dorești să le vezi la calitate maximă atunci ecranul de 15,6 inci te va ajuta în acest sens deoarece e unul HD, iar dacă ți se va părea vreodată ca fiind mic atunci ai opțiunea de a conecta un monitor extern la laptop și astfel poți vedea filmele mai mari.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu vine cu tastatură numerică și de aceea seamănă foarte mult cu Mac-urile, performanțele sunt foarte bune, iar prețul nu e deloc mare.

Minusuri: are doar 3 giga de RAM și era mai bine dacă avea vreo 4, iar hardul nu are 7200 rotații, dar și cu 5400rpm se descurcă decent.

Concluzie

Acest HP Pavilion G6-1122SQ e unul dintre cele mai bune laptopuri de la HP și dacă o să-l achiziționezi îți garantez că nu o să regreți, iar de acum încolo o să-ți iei doar laptopuri HP. Alături e un clip din care o să-ți faci o părere despre cum arată.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Maria

    E l-am luat in special pentru felul in care arata si vreau sa spun ca instalarea Windows a fost rapida ca cea a driver-elor de pe CD. Nu cred ca a durat mai mult de 30 minute pana cand l-am putut folosi pentru prima data.

  • Naşul

    Arată foarte bine și mulți spun că laptopurile HP arată din ce în ce mai mult cu Mac-urie celor de la Apple.

  • mihai

    Am achizitionat acest laptop de putina vreme cam 2 saptamani sunt multumit de el dar se inteapa mous-ul si merge enervant de greu. Mentionez ca am instalat Windows 7. Daca ma puteti ajuta cu o solutie as fi recunoscator. Multumesc.

Adaugă un comentariu