HP Pavilion G6-1122SQ

Dacă ești în căutarea unui notebook ieftin și bun la jocuri atunci îți recomand un laptop HP Pavilion G6-1122SQ deoarece are procesor core i3, 3 giga de RAM și placă video dedicată AMD Radeon HD 6470M bună și la jocuri. Eu l-aș eticheta pe acest laptop ca fiind unul multimedia și eu îl recomand datorită faptului că e realizat de un producător american recunoscut pentru produsele sale de calitate, sau nu mai spun că HP (despre el e vorba) e unul dintre producătorii apreciați de români.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi » în care se vede prezența unui procesor de tip i3 și a unei plăci video dedicate care e excelentă în jocuri chiar dacă are doar 64 bți. Placa dedicată e asistată de una integrată care va face ca autonomia laptopului să fie maximă, iar astfel bateria laptopului ține undeva la 3 ore jumătate. Despre cipul grafic HD3000 din procesorul i3 trebuie să spun că e unul cu capabilități HD și chiar Full HD, dar cu redarea filmelor 1080p nu o să aveți vreo problemă atâta timp cât aveți și un cip grafic dedicat de la AMD.

Poze

Din față
De sus

Specificații tehnice

Procesorul i3-2310M are două nuclee și e unul Sandy Bridge ceea ce înseamnă că e un procesor de anul acesta și vine dotat cu multe tehnologii noi. E dotat cu o tehnologie similară nVidia Optimus, dar e de la AMD și e echivalentul.

Dacă ești pasionat de filme și dorești să le vezi la calitate maximă atunci ecranul de 15,6 inci te va ajuta în acest sens deoarece e unul HD, iar dacă ți se va părea vreodată ca fiind mic atunci ai opțiunea de a conecta un monitor extern la laptop și astfel poți vedea filmele mai mari.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu vine cu tastatură numerică și de aceea seamănă foarte mult cu Mac-urile, performanțele sunt foarte bune, iar prețul nu e deloc mare.

Minusuri: are doar 3 giga de RAM și era mai bine dacă avea vreo 4, iar hardul nu are 7200 rotații, dar și cu 5400rpm se descurcă decent.

Concluzie

Acest HP Pavilion G6-1122SQ e unul dintre cele mai bune laptopuri de la HP și dacă o să-l achiziționezi îți garantez că nu o să regreți, iar de acum încolo o să-ți iei doar laptopuri HP. Alături e un clip din care o să-ți faci o părere despre cum arată.

3 comentarii la „HP Pavilion G6-1122SQ”

  1. E l-am luat in special pentru felul in care arata si vreau sa spun ca instalarea Windows a fost rapida ca cea a driver-elor de pe CD. Nu cred ca a durat mai mult de 30 minute pana cand l-am putut folosi pentru prima data.

  2. Arată foarte bine și mulți spun că laptopurile HP arată din ce în ce mai mult cu Mac-urie celor de la Apple.

  3. Am achizitionat acest laptop de putina vreme cam 2 saptamani sunt multumit de el dar se inteapa mous-ul si merge enervant de greu. Mentionez ca am instalat Windows 7. Daca ma puteti ajuta cu o solutie as fi recunoscator. Multumesc.

Lasă un comentariu