HP Pavilion DV6-6C21EQ

Dacă vrei un laptop cu adevărat bun, premium și care să nici nu coste exagerat atunci îți recomand un HP, mai exact un laptop HP Pavilion DV6-6C21EQ care se recomandă printr-un preţ bun Vezi prețul special de azi » și multe altele. Aceste multe altele ar fi procesorul Intel Core i3-2350M, memoria RAM de 4GB și placa video Radeon HD 7470 1GB de la AMD (fost ATI).

Poze

Din punct de vedere estetica acest laptop arată impecabil și se vede că nu e făcut de chinezi, ci de americani. Da, ați citit bine, a cest laptop nu e made in RPC (China) ci în SUA, iar Uncle Sam se știe la făcut laptopuri. Multă lume preferă HP-uirle deoarece au o calitate superioară asemănătoare laptopurilor Mac și se poate vedea clar că au împrumutat câte ceva de la măr.

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

DV6-6C21EQ e mai mult un laptop bun la de toate, iar din moment ce vine cu Microsoft Windows 7 Home Premium o să fie foarte dorit chiar și de oamenii de afaceri deoarece la o afacere ai nevoie în general și de un OS licențiat în care să te poți baza și nu orice porcărie de pe torente care se strică tot la două săptămâni. Are un ecran de 15,6 inci de tip LED cu rezoluție HD+ și o să puteți viziona filme HD la calitate uimitoare.
Radeon HD 7470M e un model foarte bun și jocurile vor merge ca în clipul de alături și trebuie știut că e un model cu memorie dedicată de 1GB care are bus pe 64biți.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de bun; procesorul e unul de ultimă generație fiind un i3 Sandy Bridge; bateria ține destul de mult grație faptului că are 6 celule; vine dotat cu HDMI și VGA, iar datorită acestor două porturi o să puteți conecta multiple tipuri de dispozitive la notebook, dispozitive cu mar fi un ecran extern sau o cameră video.
Contra: din păcate hardul are doar 320 de giga, dar o să vedeți că e foarte mult, dacă nu o s descărcați sezonale la seriale de pe ‘net.

Concluzie

HP DV6-6C21EQ e un Pavilion pe gustul meu care are tastatură numerică și se poate spune că e un calculator pentru persoane cu stil deoarece are un pattern foarte interesant și plăcut. Vă asigur că un astfel de laptop o să fie o raritate deoarece puțină lume își va permite achiziționarea unui astfel de laptop și chestia e că puține magazine online sau normale aduc produse de lux în România.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP Pavilion DV6-6C21EQ”

  1. Am cumparat recent un astfel de laptop de pe Emag dar nu cred ca este produs in US ci tot in PRC. Cel putin eu asta am citit pe eticheta ambalajului. Ca arata impecabil, da, asa este. Nu stiu de ce ati scris in review ca ar fi produs in US. Poate stiti ceva ce mie imi scapa.

Comentariile sunt închise.