HP Pavilion dv6-3299en

Un laptop care ar putea fi cadoul ideal pentru iubită ar putea fi acest laptop HP Pavilion dv6-3299en care vine cu procesor Core i3 model 380M. Preţul acestui model este undeva la 2.899 de lei, şi este la promoţie. Este unul suficient de performant pentru a fi un laptop pentru gaming, deoarece vine cu placă video ATI de 1 giga pe 128 de biţi.

Deci când iubita e plecată puteţi juca lejer un joc. Jocul va porni într-un timp scurt deoarece are procesor de tip Core, iar în ceea ce privesc detaliile, acestea pot fi setate la maxim la majoritatea jocurilor. După cum vedeţi are desenat atât la interior cât şi pe capac flori, design-ul fiind unic şi cred că ar fi cadoul ideal în special că suprafaţa mai este şi lucioasă. Mai jos veţi vedea un clip Youtube cu un joc, dar din păcate nu am găsit unul cu această placă video, ci cu una similară (ATI 5650).

Poze

Deschis
Închis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul după cum am precizat anterior este unul foarte performant, Core i3-380M. Acesta are o frecvenţă de 2,5 GHz, la un cache de 3MB şi tehnologie 32nm. Display-ul LCD BrightView cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci deci o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli.

Capacitatea memoriei RAM e de circa 4 giga la o frecvenţă de 1066 MHz, şi poate fi mărită la 8 giga prin achiziţia unei plăcuţe de 4 giga deoarece are un slot liber din cele două existente. Capacitatea hard disk-ului e de 500 de giga şi este unul foarte performant deoarece e de tip Serial ATA şi are 7200 de rotaţii pe minut.

HP Pavilion dv6-3299en are două plăci video, una integrată numită Intel HD Graphics care este ideală pentru vizionarea de filme şi atunci când navigaţi pe internet, şi una dedicată pentru jocuri şi filme Blu-Ray. Aceasta se numeşte ATI Mobility Radeon 6550 care are o memorie video de 1 giga pe 128 de biţi.

La capitolele multimedia, porturi şi conectivităţi are difuzoare stereo, unitate DVD, cameră web, cititor de carduri, tehnologie Dolby Advanced şi Altec Lansing, port HDMI, port VGA, reţea RJ-45, ESATA, intrare audio, microfon incorporat, 3 USB-uri 2.0, bluetooth şi Wi-Fi.

Autonomia de lucru a bateriei de 6 celule e undeva la 4 ore de funcţionare. Are o greutate de circa 2.4 kilograme şi vine cu sistem de operare Windows 7 pe 64 de biţi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: extrem de performant pentru un astfel de preţ, placă video este una ideală pentru jocuri şi filme, design unic (Rossignol), bluetooth.

Ca minusuri: HP Pavilion dv6 nu are tastatură numerică şi garanţie de 12 luni.

Concluzie

Acest laptop HP Pavilion dv6-3299en e un laptop nou ce poate fi achiziţionat la un super preţ deoarece e la promoţie. Are un raport performanţă/preţ foarte bun, dar se adresează doar celor care-şi permit un asemenea lux.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „HP Pavilion dv6-3299en”

  1. Salut! am si eu un Hp Pavilion dv6 ( un procesor i3,ram 3ddr, hard 500 gb si o placa de 1 Gb ATI). Pana acum este in relgula dar am inteles k ar avea probleme cu racirea si se incalzeste f rau procesorul si hardul care este montat langa touch plus k se aude k chipset`ul video s`ar dezlipi sau ar cadea din cauza suprasolictarii si a incalzirii! Multi spun k si firma Hp a recunoscut aceasta problema! Astept si eu parerii de la cei care au acest model si dak au patit ceva cu el! multumesc

  2. Numai at cand te joci sau il soliciti mai mult se incalzeste,dar in rest dak ai aplicatii usoare deschise e ok,dar depinde si unde il ai pus k sa poata cooleru sa traga aer! Partea proasta e k hardu e montat chiar langa touch si acolo se incalzeste rau! Solutia ar fi un cooler pad si am inteles k am putea monta un chip k ar ajuta sa nu se mai incalzesca asa rau( din ce am citit si eu )! Eu nu am incercat niciuna din astea pana ac!

Comentariile sunt închise.