HP Pavilion DM4-3000en

Acest laptop HP Pavilion DM4-3000en Beats Editon e cel mai bun laptop de tip multimedia de la HP și se datorează difuzoarelor Beats Audio, subwoofer-ului și configurației sale. Pot spune că laptopuri de 14 inci cu subwoofer sunt destul de rare și spun asta pentru că majoritatea laptopurilor cu această caracteristică sunt modele de 17 inci. Spuneam anterior că are o configurație destul de nouă și m-am referit în special la procesorul Core i5 și la placa video dedicată de la AMD. Acea placă video e cea mai bună cu BUS de 64 de biți și deci în jocurile mai noi nu veți întâmpina probleme. DM4-3000en are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i5 care e un model mai nou numit 2450M și are o frecvență de 2.5 GHz și e însoțit de o placă video integrată care o folosiți ori de câte ori nu porniți o aplicație Office. Pe de altă parte placa AMD e numai bună pentru filme la calitate HD și Full HD în special că vine cu un port HDMI. Ecranul LCD LED de 14 inci e unul lucios și bun pentru vizionat filme 720p datorită rezoluției sale HD Ready.

Probabil un minus al acestui laptop ar fi faptul că memoria RAM e dispusă pe două sloturi și astfel nu ar fi prea rentabil să-i puneți încă 4GB deoarece veți rămâne cu 2GB. HDD-ul său e unul SATA de 500GB și e destul de spațios însă se poate opta și pentru unul extern. AMD Radeon HD 7470M e un model cu memorie de 1 GB pe 64 de biți și e un model din noua serie, de anul acesta.

La capitolul multimedia stă foarte bine deoarece vine cu: unitate DVD RW, difuzoare integrate Beats Audio cu subwoofer HP Triple Bass Reflex, cameră web HD și card reader. Pe partea de porturi și comunicații are un USB 2.0, HDMI, două USBuri 3.0, LAN, VGA, bluetooth și WLAN. Deci doar pe partea de audio vine cu dotări premium iar restul dotărilor pot fi găsite pe oricare alt Pavilion.

Autonomia de funcționare ajunge până la 6 ore dar numai dacă-l folosiți ca unul office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capac cu aspect metalic, cântărește doar 2 kilograme, tastatură iluminată pe roșu, vine cu Windows motiv pentru care vă scutește de instalarea driverelor și deci aveți software licențiat.

Minusuri: memoria RAM e dispusă pe ambele sloturi.

Concluzie

Pavilion DM4-3000en de la HP e unul dintre puținele modele multimedia ale acestui producător care merită achiziționat, în special că are tastatură iluminată.

Un comentariu la „HP Pavilion DM4-3000en”

Lasă un comentariu