HP Pavilion DM1-4100EN

Un mini laptop care mie îmi place e acest laptop HP Pavilion DM1-4100EN care e foarte dotat deoarece are chiar și tehnologie Beats Audio pe partea de sunet. Bateria ține ca la orice netbook și asta deoarece are 6 celule. Nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un calculator de ultimă generație care poate beneficia de o garanție de până la 3 ani.

Poze

Persoanele care dețin deja un HP Pavilion DM1 știu cum arată, însă cele care vor să-și achiziționeze așa ceva poate vor fi interesate de pozele de alături ori de preview-ul video de la final care reprezintă o despachetare. Pe cutie se vede clar că scrie Beats audio și asta ne indică faptul că vorbim despre o „sculă” premium.

Cutia
Laptopul

Specificaţii tehnice

Modelul A8J06EA, după cum e cunoscut acest HP DM1 în alte țări, are procesor APU de tip AMD E-450 care e un dual core foarte bun și în acest APU e incorporat un cip grafic de tip AMD Radeon HD 6320. Memoria RAM e de 4GB și nu se mai poate adăuga memorie deoarece ambele sloturi sunt ocupate. Filmele HD se vor vedea destul de bine deoarece laptopul are un ecran de 11,6 inci care are o rezoluție HD+ și dacă ecranul vi se pare cam mic atunci puteți conecta în orice moment un ecran extern deoarece mini notebook-ul are port HDMI și VGA.

Păreri pro şi contra

Pro: are o autonomie destul de bună a bateriei din moment ce APU-ul consumă puțin, iar celulele sunt șase la număr; hardul e unul foarte încăpător și asta deoarece are are 500 de giga; vine cu dotări business cum ar fi conectivitatea bluetooth, portul HDMI și sunetul Beats de la Dr Dre; greutatea e una mică de sub două kilograme, cu exactitate 1,6.
Contra: procesorul nu e chiar așa de puternic chiar dacă e unul dual core.

Concluzie

Dacă vrei ceva foarte bun atunci îți recomand un laptop DM1-4100EN deoarece laptopurile HP sunt făcute de americani și nu de chinezi, iar acest model e unul premium și acest lucru se datorează multiplelor tehnologii de ultimă oră, dar și prezenței sistemului de operare Windows 7 Home Premium. Alături e despachetarea acestui model nou din 2012 și se poate vedea că e negru și că arată incredibil de bine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP Pavilion DM1-4100EN”

  1. Se blocheaza tastatura si mouseul in cca 10 min de la pornire, probabil din cauza ce se incinge (temp exterioara 28 C).

Comentariile sunt închise.