HP Pavilion Aero 13-be0028nq, laptop office cu Windows 11

Laptopul acesta se numește HP Pavilion Aero 13-be0028nq și face parte dintr-o serie foarte populară și compactă. Spun „populară” deoarece oferă numeroase configurații și culori, însă cea mai populară variantă este cea argintie. Sunt diferențe de configurație, vedem procesoare Intel și AMD, însă eu prefer pe cele de la AMD datorită prețului și eficienței. Memoria RAM poate fi satisfăcătoare în toate cazurile deoarece aplicațiile office nu folosesc multe resurse hardware. Unele laptopuri pot costa mai mult deoarece sunt însoțite de Windows 11, cu alte cuvinte, au licență.

Imaginea de jos este una de prezentare și pot spune că arată mult mai bine în realitate. Este foarte compact iar la prima vedere nici nu ați zice că are un ecran atât de mare – 13.3 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că nu vă pricepeți la PC-uri și nici la componentele, astfel încât să decideți care ar fi perfect pentru voi. Pentru a vă face o idee trebuie să știți că acel Ryzen 7 este cea mai performantă soluție office pentru utilizatori (pe desktopuri sunt variante diferite). Să nu uităm că are suficientă memorie pentru anumite programe, poate și prea multă dacă vă rezumați strict la taskuri zilnice.

Are un display modern cu panou IPS care oferă cele mai bune specificații, însă diferență de la o serie la alta. Acesta este 100% sRGB, deci reproduce un număr mare de culori și este perfect pentru editare video/foto. Rezoluția ecranului este puțin mai mare pentru a vă bucura de detalii și nu mai trebuie să măriți imaginea. Poate că aveți de gând să folosiți programe profesionale și de aceea merită să luați în calcul astfel de laptopuri. Caracteristicile speciale sunt mai numeroase la această serie decât la altele și vorbim de: cititor de amprentă, baterie de 43 Wh, tastatură iluminată, WiFi ax, HDMI 2.0 (pentru redare 4K 60p) etc.

Concluzie

HP Pavilion Aero 13-be0028nq reprezintă o soluție pentru cei care vor portabilitate și nu numai. Performanțele sunt oferite de tot hardware-ul și toate componentele sunt importante, merită să alegeți un laptop cât mai avansat.

Te-ar mai putea interesa