HP Pavilion Aero 13-be0015nq, laptop mic de 1 kg

HP Pavilion Aero 13-be0015nq e un model de 13,3 inci de numai 1 kg, adică oferă o portabilitate foarte bună dar și performanțe peste medie. Am putea spune că e îmbinarea perfectă dintre ultrabook și tabletă cu tastatură. Un dispozitiv precum acesta se adresează celora care vor să fie productivi și „mobili”. Nimic nu e mai productiv decât un laptop, portabilitatea fiind similară cu cea a unei tablete.

Modelul acesta de Pavilion Aero vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care și vine cu dotări de generație nouă care te vor ajuta să beneficiezi de viteze mai bune pe net ori când ai o sarcină de terminat la termen.

 

Vine cu procesor Ryzen 7 care are opt nuclee, iar memoria RAM e de 8 giga, dar există și o posibilitate de mărire la mai mult (unele modele din serie au 16GB). Laptopul prezentat are un SSD mare de tip M.2 și nu de tip SATA cum vedeam în trecut (ocupă puțin spațiu și se montează ușor pe placa de bază). Acesta oferă doar avantaje însă pentru unii dintre voi 512GB poate fi un spațiu cam mic, dar puteți folosi un stick USB dacă vreți mai mult spațiu.

Nu o să aveți probleme cu instalarea sistemului de operare deoarece va dura foarte puțin pentru că are porturi USB 3.2. Alte modele oferă Windows 10 preinstalat însă prețul este puțin mai mare.
Vine cu multiple porturi, dar cel LAN îi lipsește, motiv pentru care aveți nevoie de un adaptor la portul USB tip C.
Nu are nici unitate optică, lucru care poate fi considerat ca fiind un avantaj întrucât laptopul are o masă mai scăzută cu câteva grame.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, portabilitatea ok (masa e de 1 kilogram), bateria e de 3 celule care ține până la 10 ore, tehnologiile noi care sunt integrate (wi-fi ax, SSD M.2, cititor de amprentă, HDMI 2.0 și procesorul Ryzen 7 din seria Zen 3).
Contra nu am găsit nimic.

Deci, dacă vrei un gadget care să aibă un ecran modic ca dimensiune și care să poată fi utilizat în multiple scopuri atunci acest model HP 13-be0015nq ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa