HP Pavilion Aero 13-be0013nq, de ce să alegi acest ultraportabil

HP Pavilion Aero 13-be0013nq e un laptop apărut recent pe piață și în articolul ce urmează vreau să punctez principalele motive pentru care acesta merită.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model cu o portabilitate peste medie.
Din imaginea de alături se poate vedea că arată și foarte bine, fiind vorba despre un model de culoare gri deschis fără tastatură numerică în dreapta (numpad).

Motive pro și contra

Un laptop precum HP Pavilion Aero 13-be0013nq nu doar are sistem de operare preinstalat, dar are și procesor AMD Ryzen de generație nouă.
Principalele motive pro și contra achiziția acestui model sunt după cum urmează:

  • Procesorul e un Ryzen 5 5600U cu șase nuclee și capacitate de a scoate 15.434 puncte pe cpubenchmark. Acesta are integrat și cip grafic AMD Radeon.
  • Stocarea se realizează pe un SSD cu capacitate de 512 giga.
  • Ecranul de 13,3 inci cu panou IPS, strat anti-reflex și rezoluție 1920×1200 pixeli.
  • Portabilitatea e un extrem de bună prin faptul că are o greutate redusă de 1kg și o baterie care să poată ține și 10 ore.
  • Siguranța datelor e una dintre prioritățile acestui model întrucât are cititor de amprente și cel mai nou+sigur sistem de operare.
  • Nu vine cu placă video care să aibă propria memorie video, dar cipul Radeon e unul destul de bun. Mai bun decât un Intel HD.
  • Ecranul are o diagonală mică de 13,3 inci.

Ca o alternativă la acest model recomand 13-be0007nq întrucât are procesor Ryzen 7, adică e mai performant.

Deci, dacă vreți un model care să fie performant, cu portabilitate extrem de bună și ușor de folosit atunci acest model ar fi recomandarea mea. Trebuie să recunosc că pe piață nu aveți la dispoziție prea multe laptopuri de 1kg care să aibă un cost de achiziție așa de mic.

Te-ar mai putea interesa