HP Pavilion 17-cd1025nq, laptop cu i7-10750H şi ecran de 144Hz

HP Pavilion 17-cd1025nq este un laptop performant pentru persoanele interesate de un desktop replacement cu portabilitate bună.
Are şi multe lucruri pe partea de ergonomie precum ecran cu strat antireflex, greutate redusă şi tastatură iluminată.

Modelul acesta unul la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop cu ecran de 17,3 inci care se descurcă în orice tip de sarcină.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 17-cd1025nq e unul cu procesor i7-10750H tip six core performant care scoate 12681 puncte în cpubenchmark.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Pentru ca imaginile să fie fluente are refresh de 144Hz.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare are un SSD de 512GB. Dacă doriţi mai multă stocare atunci se poate folosi un hard extern ori cloud storage.
Sarcinile video vor rula bine datorită faptului că are placă video GTX 1660 Ti cu 6GB memorie RAM.
Unitatea optică nu e prezentă, dar în schimb are o multitudine de porturi utile precum HDMI, LAN Gigabit, 4 USB (din care unul e tip C), wireless ax, bluetooth şi altele. Wireless ax e generaţia a şasea de wireless care oferă viteze superioare.
La capitolul portabilitate stă bine deoarece are Fast Charge (încărcare la 50 procente în 45 minute), greutate redusă (pentru un laptop de 17 inci) şi baterie care poate să ţină şi 6 ore.
Sunetul e unul bun deoarece are difuzoare Bang-Olufsen. E vorba despre un sistem audio 2.0. Dacă vreţi sunet mai bun atunci vă recomand să vă orientaţi înspre un sistem 2.1 sau 5.1.

Concluzia mea legată de acest laptop e că e foarte bun pentru sarcini profesionale ori solicitante. Dacă sunteţi pasionat de jocuri pe calculator atunci acest model ar fi o variantă bună care are şi o portabilitate ok.
Despre brandul HP trebuie spus că e preferatul segmentului business şi alegând produse de la ei faceţi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa