HP Pavilion 17-cd0016nq, laptop performant cu i7-9750H şi GTX 1660Ti 6GB Max Q

HP Pavilion 17-cd0016nq e un laptop performant pentru persoanele interesate de ceva durabil şi care să facă faţă celor mai complexe sarcini. Astfel, acest laptop are procesor i7-9750H de tip six core şi placă video GTX 1660Ti Max Q cu 6GB memorie video.
Pentru un laptop de 17,3 inci are o portabilitate destul de bună deoarece greutatea e de 2,7kg, iar bateria poate să ţină şi 8 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu multe componente noi şi care poate fi utilizat la mai multe tipuri de sarcini (de la gaming şi până la aplicaţii CAD).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 17-cd0016nq e unul care vine cu o portabilitate foarte bună prin faptul că are o greutate redusă de 2,7 kg, baterie care ţine 4-8 ore şi HP Fast Charge. Această ultimă caracteristică presupune că aparatul se încarcă la 50 procente în 45 minute.
Ecranul e unul superb cu o diagonală de 17 inci, panel IPS şi strat anti-glare. Filmele FHD vor putea fi urmărite fără pierderii de detalii deoarece rezoluţia e de 1920×1080 pixeli.
Stocarea aparatului se realizează pe un SSD de 256GB, iar pentru ca sarcinile să ruleze fluent are memorie RAM de 8GB. Dacă vreţi să mai adăugaţi memorie RAM atunci trebuie ştiut că aparatul mai are un slot de memorie liber.
Nu vine cu unitate optică, iar din această cauză instalarea sistemului de operare (de preferat Windows 10) se va face de pe un stick USB.
Pe partea de porturi şi conectivitate are HDMI, LAN, 3 porturi USB, card reader, LAN Gigabit şi wireless ac.

Laptopul de faţă e unul perfect pentru acasă întrucât va înlocui cu succes un desktop, iar din această cauză poate fi considerat un desktop replacement.
Laptopurile de la HP sunt unele cu o fiabilitate foarte bună, motiv pentru care sunt alegerea numărul 1 pentru firme (sectorul business).

Te-ar mai putea interesa