HP Pavilion 17-cd0012nq, laptop cu i7-9750H şi GTX 1650

HP Pavilion 17-cd0012nq e un laptop modern capabil în sarcini gen gaming deoarece vine cu componente puternice precum procesorul i7 six core şi cipul grafic GTX 1650 4GB. Încă de la început trebuie să vă spun că acest model e unul cu ecran de 17,3 inci a cărui rezoluţie e FHD, iar panelul e IPS.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se descurcă de minune în orice sarcină, de la gaming la cele multimedia.

Păreri pro şi contra

HP Pavilion 17-cd0012nq e un laptop echipat cu procesor i7-9750H care are 6 nuclee, iar din această cauză scoate 11430 puncte la benchmark. E un procesor foarte performant şi care împreună cu cipul grafic GTX 1650 fac ca toate sarcinile să fie rulate fluent.
Portabilitatea e una bună ţinând cont de faptul că are o greutate redusă de 2,7kg (laptopul e de 17,3 inci) şi o baterie care poate să ţină şi 8 ore. Având Fast Charge înseamnă că în 45 minute se poate încărca până la 50 procente.
Are şi câteva minusuri precum lipsa unităţii optice şi a sistemului de operare. Acestea nu sunt lucruri majore deoarece sistemul poate fi instalat de pe un stick USB. Eu recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB 3.
Pe partea de porturi are 4 USB, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth. În felul acesta sunteţi acoperiţi pe partea de conectivitate.
Pentru ergonomie are un ecran cu panel IPS şi strat anti-glare (aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa), greutatea e redusă şi tastatura e una uşor de folosit (e de tip chiclet).

Per ansamblu un astfel de laptop e pentru persoanele care vor un model cu ecran mai mare şi care să poată înlocui un desktop. Poate fi folosit la diverse jocuri optimizate, dar şi la sarcini profesionale precum CAD, programare, editări (foto sau video) şi altele.
Dacă vreţi ceva mai performant atunci ar fi acest Pavilion cu ecran de 144 Hz, 16GB memorie RAM şi GTX 1660 Ti.

Te-ar mai putea interesa