HP Pavilion 17-cd0006nq, laptop cu GTX 1660Ti și ecran mare

Laptopul numit HP Pavilion 17-cd0006nq are un ecran generos și acest aspect e evident din numele său. Cu alte cuvinte, are un ecran cu diagonală de 17,3 inci și se vede din pozele de prezentare că are o construcție mare, iar ecranul se evidențiază mai bine. Îmi place că și la acesta s-a ales un design cu ramă mai subțire, dar e loc de mai bine. Greutatea nu a scăzut mult dar nici nu ne interesează pentru că va fi folosit doar la birou și nu veți călători cu el.

Seria Pavilion a devenit una multimedia în ultima perioadă și poate rula chiar și jocuri recent lansate deoarece are o placă video nouă de tip Ti și un procesor cu 6 nuclee. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E nevoie de cel mai nou procesor de pe piață și mai multe nuclee vor fi de folos în aplicațiile multi-core. Diferențele nu se văd în aplicațiile office, ci mai degrabă în cele de editare sau proiectare (profesionale). Avem cel mai bun ecran de pe piață și aici mă refer la panel – IPS, dar nu trebuie neglijată rata de refresh de 144 Hz care va fi de folos în jocurile competitive.

Păreri pro și contra

Culoarea neagră evidențiază mai bine tastatura care poate fi iluminată atunci când lucrați ori vă jucați pe el, iar tastele nu sunt chiar atât de vizibile. Placa video GTX 1660 Ti promite performanțe satisfăcătoare în cele mai populare jocuri și aplicații, iar aceasta se situează între un GTX 1060 și un GTX 1070. Depinde și ce veți încerca, pentru că unele jocuri pot să fie destul de optimizate pentru a fi jucate la detalii maxim sau poate vă doriți doar multe fps-uri.

HP Pavilion 17-cd0006nq are un spațiu de stocare modest, însă trebuie să menționez că e vorba de un SSD compact și vitezele sunt superioare unui HDD. Nu văd de ce ați mai trece pe un desktop când un laptop oferă atât de multe porturi, dotări și tehnologii. Bineînțeles un sistem audio integrat nu e ca unul clasic dar nu vă oprește nimeni să conectați unul.

Te-ar mai putea interesa