HP Pavilion 17-cd0005nq, laptop cu i7, GTX 1660Ti şi ecran de 144 Hz

HP Pavilion 17-cd0005nq este un laptop de generaţie nouă cu procesor i7 six core (model i7-9750H), ecran de 17 inci şi caracteristici care-l fac ideal pentru sarcini multimedia şi gaming.
Portabilitatea e una decentă având în vedere că are o greutate de 2,8kg şi o baterie care poate să ţină şi 8 ore. Vă daţi seama că fiind un dispozitiv de 17 inci nu are o portabilitate tocmai ideală.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care se comportă ireproşabil în orice sarcină.
După cum se vede din imaginea de alături acest laptop se prezintă excelent şi dpdv vizual. Producătorul menţioneză culoarea ca fiind Shadow Black.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 17-cd0005nq e unul cu ergonomie foarte bună întrucât are tastatură iluminată şi ecran cu panel IPS (şi strat anti-glare).
La stocare se foloseşte de un HDD şi de SSD pe M.2. E o alegere bună, dar mi-aş dori ca pe viitor toţi producătorii să pună doar SSD-uri. În felul acesta s-ar reduce greutatea şi ar fi viteze mai bune.
Placa video care echipează acest model e un GTX 1660 Ti cu 6GB memorie video. Pentru un consum redus de baterie acesta are şi placă video integrată care funcţionează în sarcini video nesolicitante.
Procesorul e piesa cea mai importantă dintr-un dispozitiv precum acesta, air în cazul de faţă discutăm despre un laptop cu procesor i7-9750H care are 6 nuclee. Acest laptop îl întâlnim în laptopurile de jocuri.
Nu vine cu sistem de operare, iar instalarea acestuia se poate face de pe o unitate externă ori un stick USB.
Din păcate nu are unitate optică, dar în felul acesta se reduce greutatea prin eliminarea unei componente nu prea folosite.
Pe partea de porturi stă excelent deoarece e dotat cu 4 porturi USB, HDMI, card reader, LAN Gigabit şi wireless ac.

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop bun la toate felurile de sarcini (multimedia, office şi gaming) atunci acest model ar fi recomandare mea.

Te-ar mai putea interesa