HP Pavilion 17-cd0000nq, laptop cu raport preț/performanță bun

Laptopurile de gaming au devenit tot mai populare și de aceea vedem atât de multe modele disponibile de la diverși producători. HP Pavilion 17-cd0000nq e un model care are un preț bun pentru ce oferă, de aceea și raportul e satisfăcător. A fost o perioadă în care nu prea am văzut laptopuri de 17 inci, dar se pare că acestea au revenit deoarece unii pasionați de jocuri vor un laptop comparabil cu un PC.

Chiar dacă nu e vorba de cunoscuta serie Omen, Seria Pavilion a devenit în ultimul an o soluție de gaming pentru un buget ceva mai restrâns. Diferențele nu sunt mari însă nu vom vedea plăci video RTX pe acestea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul e apreciat de cumpărători pentru că are un procesor Core i7 9750H, o memorie de 8GB la 2400 MHz, un SSD M.2 și o placă video GTX 1050 de 3GB. Bineînțeles, cu un buget ceva mai mare se poate alege un laptop mai avansat și care poate rula jocuri ceva mai bine. Până la urmă veți alege o configurație potrivită pentru jocurile preferate și poate că sunteți mulțumiți cu detalii mici spre medii și în jur de 40-60 de fps-uri. Dacă e disponibil la promoție, eu vă recomand să-l alegeți deoarece nu veți face nici un compromis.

Păreri pro și contra

Aplicațiile și sistemul de operare se instalează rapid de pe un stick, că doar are porturi rapide și un SSD M.2. Nu mai e necesar cablul de rețea dacă aveți un router wireless în apropiere pentru că aveți Wifi ac 2×2, adică transferul datelor va fi foarte bun. Procesorul are un rol important, de aceea producătorul a ales un Core i7 cu 6 nuclee și vedem cea mai bună serie de gaming pe acesta – Coffee Lake.

Poate că HP Pavilion 17-cd0000nq nu are cea mai grozavă memorie RAM și cel mai generos spațiu de stocare, însă se pot îmbunătăți aceste două componente până la o anumită limită. Se poate alege un SSD SATA sau unul extern în caz că vreți să transportați datele.

Lasă un comentariu