HP Pavilion 17-ab409nq, laptop de gaming ieftin cu ecran mare

Acest HP Pavilion 17-ab409nq nu prea are concurență deoarece oferă componente bune pentru gaming și aici mă refer la noul procesor Core i5 Coffee Lake. Acesta poate fi comparat cu serii de gaming performante doar că prețul nu va fi același și arată chiar bine cel de jos. Tastatura e vizibilă în aproape orice condiții, însă nu dispune de iluminare ca la cele variantele foarte scumpe. Poate că acesta ar fi și singurul minus ar acestui model. E echipat cu unitate DVD în caz că mai folosiți discuri, dar eu vă recomand porturi USB pentru că sunt mai rapide.

Arată foarte bine dar unor utilizatori poate le-ar fi plăcut margini mai subțiri la ecran cum e la noua generație Omen, astfel laptopul ar fi mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și seria Pavilion poate oferi procesoare de gaming și acestea au o frecvență de lucru mai mare, de aceea autonomia sa nu e cea mai grozavă. Cât timp va fi folosit la birou chiar nu trebuie să vă faceți griji pentru că-l puteți ține conectat la priză tot timpul ca pe un PC. Când alegeți să vă uitați la filme puteți conecta televizorul la acesta pentru că acum aveți un gadget portabil pe care urmează să puneți Windows 10. Cele mai multe laptopuri de pe piață sunt accesibile pentru că nu au Windows 10 preinstalat și voi trebuie să faceți această instalare ulterior.

Păreri pro și contra

Un laptop de 17 inci e singura opțiune pentru un utilizator care a avut anterior un PC cu monitor mare, iar la acesta panoul e de tip IPS, deci calitatea imaginii e foarte bună. Pe o generație mai nouă vedem doar dotări de actualitate: WiFi Dual Band, sistem audio cu tehnologie B&O PLAY, porturi USB 3.1 și altele. Pe acesta puteți juca jocuri competitive la detalii acceptabile pentru a obține un număr decent de fpsuri.

HP Pavilion 17-ab409nq oferă destul de multe avantaje și doar câteva dezavantaje, nici nu ne putem aștepta să exceleze la mai toate capitolele pentru că nu e vorba de un laptop atât de scump. Din păcate nu sunt multe laptopuri cu ecran de 17 inci pe piață pentru că mulți utilizatori preferă pe cele de 15 inci, datorită prețului.

Te-ar mai putea interesa