HP Pavilion 17-ab408nq, laptop multimedia cu ecran IPS mare

HP Pavilion 17-ab408nq face parte dintr-o serie multimedia motiv pentru care aveți un hardware ceva mai performant, care îl puteți găsi și laptopuri de gaming. Tastatura e puțin diferită față de cea a altor modele de la acest brand și o veți aprecia pentru că e destul de vizibilă indiferent de condițiile de luminozitate. Bineînțeles, puteți pune o lampă de birou dacă vreți să lucrați până seara târziu. Puteți folosi un mouse pentru că veți lucra mult mai eficient și poate că vreți să rulați un joc 3D.

Un laptop cu diagonală mare e perfect pentru cei care au avut un desktop și nu s-ar putea obișnui cu un ecran prea mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranele IPS sunt cele mai apreciate de la ora actuală pentru oferă o imaginea luminoasă și calitatea imaginii e uniformă indiferent de unghiul de vizionare. Cele mai multe au o protecție mată pentru ca utilizatorul să poată lucra pe el în orice condiții de luminozitate. Toate laptopurile permit conectarea unui ecran extern cu ajutorul unui HDMI.

Spațiul de stocare joacă un rol important pentru mulți utilizatori pentru a stoca toate fișierele. La acesta aveți una dintre cele mai populare plăci video pentru jocuri pentru că e o variantă Ti cu memorie de 4GB.

Păreri pro și contra

Avem un ecran IPS foarte bun datorită caracteristicilor tehnice oferite, un sistem audio nou și clar, porturi suficiente și tehnologie WiFi ac 2×2 (Dual Band). Noul Core i5 e perfect pentru gaming și nici nu aveți nevoie de un Core i7 dacă nu sunteți un gamer înrăit. Depinde și ce titluri vreți să rulați . Greutatea laptopului e scăzută pentru dimensiunile sale și oricum nu e genul de laptop care îl luați cu voi în excursii.

HP Pavilion 17-ab408nq e un gadget care ar merită să-l alegeți pentru că are cele mai noi componente și configurația poate fi upgradată. Laptopul ar porni mult mai rapid cu un SSD, iar anumite aplicații pornesc instant. Prețul acestor componente a scăzut destul de mult și puteți să vă gândiți pe viitor la această îmbunătățire.

Te-ar mai putea interesa