Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 17-ab406nq, laptop de gaming cu i7-8750H

HP Pavilion 17-ab406nq e un laptop dotat cu procesor din generația a opta, iar din această cauză e un model foarte performant. Caracteristicile tehnice sunt unele de top, mai exact are procesor i7 six core, placă video cu GB memorie video și 12GB memorie RAM. În acest fel o să ruleze orice lin.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat pe post de desktop replacement. Din poza de alături puteți vedea că are un design minimalist.


Avantaje

Modelul HP Pavilion 17-ab406nq e unul care e dotat cu procesor i7-8750H și cip grafic GTX 1050 Ti. Acest procesor are 6 nuclee, iar placa video e una mai mult decât suficientă pentru orice.
Ecranul e unul superb deoarece vorbim despre o diagonală de 17,3 inci cu panel IPS și rezoluție 1920×1080 pixeli.
La capitolul conectică stă foarte bine deoarece vine cu 3 porturi USB, wireless ac 2×2, LAN Gigabit și bluetooth 5.
Nici pe partea de sunet nu stă rău deoarece are difuzoare Bang & Olufsen.
Dacă doriți să stocați mai multe fișiere atunci trebuie știut că modelul acesta vine cu hard de 1TB și cu SSD M2 de 128.
Iar, la partea de memorie are 12GB RAM din 32 suportați. Asta în condițiile în care ambele sloturi sunt ocupate.
Dacă există tendința ca noile laptopuri să nu aibă unitate optică, trebuie să știți că acesta are așa ceva. Acest lucru vă va ajuta să instalați ce sistem de operare doriți sau aplicații diverse.

Dezavantaje

Portabilitatea nu e prea bună deoarece are o greutate de 3kg și o baterie care ține vreo 3-4 ore (producătorul zice că bateria ține vreo 11 ore, dar acest lucru depinde foarte mult și de ce faceți pe laptop). Greutatea e dată și de faptul că are diagonala de 17,3 inci.

Concluzie

Modelul acesta e bun pe post de desktop replacement, iar în acest fel o să înlocuiască un PC ocupând mai puțin spațiu.
Acest model e unul excelent pentru jocuri, sarcini business precum și pentru crearea de conținut (editări video, editări foto etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu