HP Pavilion 17-ab303nq, laptop pentru jocuri

Laptopul HP Pavilion 17-ab303nq e un model de gaming datorită componentelor instalate – i7-7700HQ, 12GB DDR4, SSD M.2, GTX 1050Ti. Cu alte cuvinte, acest laptop poate rula orice joc la detalii medii spre maxime (depinde și ce detalii va interesează). Jocurile actuale vine cu o mulțime de setări, unele sunt mai importante iar altele mai puțin importante (depinde ce vă avantajează în joc). Sistemul de răcire e unul clasic pentru că nu e vorba de seria Omen, dar cred că vă convine mai degrabă prețul unui Pavilion.

Poza de jos e una de prezentare și pot spune că un astfel de laptop arată mult mai bine în realitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP Pavilion 17 ab303nq

Acest laptop poate fi cel mai bun desktop replacement și oferă un display IPS de 17.3 inci cu rezoluție 1080p. Astfel vă puteți bucura de un conținut de calitate, dar poate fi folosite și aplicați profesionale de proiectare sau editare. Deci nu trebuie să fiți un gamer înrăit pentru a alege un astfel de laptop, deoarece anumite programe cer o configurație ceva mai performantă.

Pot spune că se mică excelent cu SSD M.2 și memorie RAM DDR4 de 1400 MHz. Placa video GeForce GTX 1050Ti e cu 25% mai performantă decât versiunea simplă și poate fi de ajuns.

Are incorporate cele mai mai bune difuzoare – Bang & Olufsen, dar tot nu se compară cu cele clasice. Dacă vă place muzică, puteți conecta un sistem audio performant care are subwoofer sau optați pentru niște căști (poate că folosiți deja în jocuri).

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu face parte din seria Omen, acest laptop impresionează la multe capitole. Autonomia e bună atunci când îl folosiți pentru taskuri zilnice și nu vă folosiți de placa video dedicată (nu rulați conținut video). Are cele mai uzuale porturi dar și tehnologii wireless, deci se poate conecta orice la acesta. Poate că designul nu e punctul său forte dar poate că nici nu vreți un model Omen pentru jocuri.

HP Pavilion 17-ab303nq merită a fi luat în considerare dacă vreți o alternativă la un desktop, adică vă doriți un ecran ceva mai mare decât cel de 15 inci. Din prezentare de jos se vede cât de bine se descurcă o astfel de configurație.

Te-ar mai putea interesa