HP Pavilion 17-ab302nq, model multimedia de 17 inci

HP Pavilion 17-ab302nq e un laptop de generație nouă pentru persoanele interesate de un desktop replacement nu prea scump. Are ecran de 17 inci, procesor i7 și placă video cu memorie dedicată.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar care are și componente de generație nouă. Acestea asigură performanțe maxime și consum energetic minimal (se traduce într-o autonomie ridicată a bateriei – vreo 6-9 ore).


Avantaje

Laptopul HP Pavilion 17-ab302nq vine cu un procesor i7-7500U dotat cu două nuclee și un consum energetic redus (are sufixul U care denotă voltajul scăzut). E un model din seria Kaby Lake cu cip grafic Intel HD 620. Acest cip grafic ajută la obținerea unei portabilități extinse.
Pentru a putea rula sarcini video acest model e dotat cu grafică GeForce GTX 1050 de la Nvidia. Această grafică discretă/dedicată are 4GB memorie. Dispune de tehnologie Optimus care presupune că placa e dezactivată când nu e nevoie de ea și funcționează cipul grafic din procesor (Intel HD).
Memoria RAM e arhisuficientă deoarece e vorba despre 8GB memorie RAM tip DDR4. Comparativ cu memoria RAM DDR3 cea DDR4 e una cu un consum de curent mai mic, iar acest lucru ajută la o portabilitate mai bună a aparatului.
Pentru a putea vedea orice la calitate maximă acest notebook dispune de un ecran de 17,3 inci cu rezoluție FHD și panel IPS. Din această cauză unghiurile de vizualizare vor fi perfecte… la fel și culorile.

Dezavantaje

Portabilitatea e decentă cu o greutate de 2,9 kilograme și o baterie care ține vreo 6 ore depinzând de ce faceți pe calculator.
Din păcate nu are Windows preinstalat, ci Free DOS, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Concluzii

Pentru cei interesați de un laptop modern cu performanțe peste medie în orice sarcină recomand acest Pavilion 17. E un model al anului 2018 cu tehnologie modernă și care te va ajuta să-ți termini treaba rapid.

Te-ar mai putea interesa