HP Pavilion 16-a0047nq, laptop de gaming de 16 inci

Laptopul de gaming HP Pavilion 16-a0047nq este alternativa perfectă la variantele Omen pentru că are un preț puțin mai atractiv. Componentele sunt cam aceleași, însă sunt mai multe configurații. Acesta este o variantă de ci ecran de 16 inci și sunt foarte puține astfel de laptopuri pe piață, însă diferențele sunt foarte mici în acesta și unul cu ecran de 15.6 inci. Merită să-l puneți pe listă deoarece are cel mai avansat procesor Intel de pe piață.

La acesta vedem o tastatură de culoare verde, adică e iluminată și ar fi bine să alegeți un mouse cu design similare cum au cei de la Razer. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Trebuie apreciat pentru că oferă numeroase porturi care sunt diversificate și se pot conecta diverse la acesta. Capacitatea SSD-ului este modestă și se poate extinde cu un alt SSD dacă considerați necesar upgrade-ul. Puteți achiziționa și un hard disc extern care nu costă foarte mult și poate fi conectat la alte dispozitive (TV, player, desktop). Dacă prețul vi se pare corect în comparație cu restul laptopurilor disponibile, atunci merită încercat. Tastatura numerică nu lipsește ca la unele laptopuri și e iluminată chiar și aceasta. Unele tastaturi vin cu mai multe zone de iluminare sau mai multe culori cum am văzut la cele Omen.

Păreri pro și contra

Ecranul IPS e cea mai bună alegere pentru gaming și rata de refresh poate să fie mare la variante de top, însă poate că nu vă interesează FPS-urile ci mai degrabă detaliile din jocuri. Consider că oferă suficientă memorie RAM, însă poate spațiul de stocare nu este cel mai generos. Nu veți vedea foarte multe păreri sau review-uri la laptopuri pentru că sunt modele disponibile pentru o durată scurtă de timp, motiv pentru care nu trebuie să stați prea mult pe gânduri.

Poate fi transportat ușor chiar dacă e un laptop de gaming, însă nu puteți avea pretenții să fie precum ultraportabilele. HP 16-a0047nq poate oferit o autonomie maximă de 6 ore în anumite condiții, însă când vă jucați aceasta scade mult și e bine să-l aveți conectat la priză.

Te-ar mai putea interesa