HP Pavilion 16-a0005nq, laptop cu ecran de 16 inci

HP Pavilion 16-a0005nq este unul dintre puținele laptopuri de 16 inci de pe piață, iar aceasta face parte din segmentul de gaming. Bineînțeles, nu avem grafică dedicată RTX, ci doar modele din seriile GTX care sunt de ajuns pentru multe jocuri. Nu trebuie să fiți gamer pentru a-l alege, poate că vă place doar cum arată și aveți performanțe similare cu cele ale unui PC. Singurul minus ala acestor laptopuri este autonomia, deoarece hardware-ul este un mare consumator de energie (depinde și cum îl veți folosi).

Designul nu e cu mult mai diferit decât cel al altor variante (15 sau 17 inci), însă un ecran mare e apreciat de cei care sau fost obișnuiți cu un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile scumpe oferă componente de ultimă generație care vor fi de ajuns pentru ce veți încerca. De multe ori nu e nevoie de un procesor mai scump cum este Core i7, dar nu trebuie să excludeți o variantă mai performantă. Alături de acesta vă recomand un mouse Razer care e tot cu verde și cred că se sortează perfect.

Păreri pro și contra

Anumite componente sunt create doar pentru gaming sau aplicații profesionale, dar nu vă oprește să le folosiți și pentru taskuri zilnice. Vedem tehnologie fără fir WiFi ac care e de ajuns și puteți să vă luați gândul de la cablul de rețea. Performanțele sunt excelente deoarece vedem noul Core i5 Comet Lake pe 10 nm, 16GB RAM la o frecvență foarte mare, un SSD mare și grafică GTX 1650 Ti. Sistemul de răcire este un alt punct forte al acestui laptop și veți vedea fante de aerisire generoase care scot aerul cald din interior. NIci nu cred că se mai fabrică laptopuri cu un singur cooler, majoritatea vin cu două coolere (procesor și placă video).

laptopurile sunt alegeri foarte bune și noile generații vin cu mai multe dotări, iar tehnologiile sunt de actualitate. HP Pavilion 16-a0005nq are acea tastatură de culoare verde care poate fi iluminată dacă lumina din jur nu e foarte puternică sau poate că așa vă place.

Te-ar mai putea interesa