HP Pavilion 15s-fq1009nq, laptop cu i5-1035G1 şi SSD

HP Pavilion 15s-fq1009nq e un laptop de 15 inci adresat celora care vor o soluţie multimedia pentru acasă. Vine echipat cu procesor i5, iar portabilitatea e foarte bună (1,69 kg şi baterie care ţine 10 ore).
Faţă de alte laptopuri are tastatură iluminată aşa încât noaptea să vedeţi ce tastaţi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop premium. Din imaginea de alături puteţi vedea că e vorba despre un model de culoare argintie (silver).


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15s-fq1009nq e unul echipat cu procesor i5-1035G1 de tip quad core care are cip grafic integrat Intel UHD Graphics.
Laptopul vine cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli, iar pentru ca lumina să nu se reflecte are finisaj anti-glare.
Memoria e una suficientă de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD care are capacitate de 256GB.
Nu vine cu unitate optică, dar are multe porturi cum ar fi 3 USB-uri, HDMI, bluetooth, wireless ac şi card reader.
Cum am scris mai sus, acest model are o portabilitate foarte bună şi trebuie adăugat că are şi HP Fast Charge care presupune o încărcare rapidă la 50% în 45 minute.
Din păcate nu are wi-fi 6 (ax), ci doar 5 (ac), dar va fi suficient.
Întrucât pe unele site-uri nu e precizat nimic despre LAN trebuie scris că acest model vine cu LAN Gigabit.
Touchpad-ul e unul caracteristic laptopurilor moderne, dar tot va trebui să vă luaţi un mouse (de preferat cu fir) deoarece sunt mai exacte.

Per ansamblu acest model e un laptop suficient de bun pentru sarcini office şi multimedia. Nu va face faţă prea bine jocurilor pentru că nu are cip grafic cu memorie dedicată, ci unul integrat.
Hp e un producător cunoscut pentru laptopurile premium din clasa business, iar acesta e un laptop e unul premium pentru acasă.

Te-ar mai putea interesa