HP Pavilion 15-n220sq G1N02EA, laptop alb cu AMD A10

HP Pavilion 15-n220sq are un nume cod G1N02EA și e vorba de o alegere pe alb, dar nu e pe alb în totalitate (rama ecranului e neagră). Arată bine și e destul de ușor pentru un laptop de 15 inci (2.3 kilograme). E vorba de o serie ceva mai slim dar tot are unitate DVD și era mai bine să nu fi avut (era și mai ușor). Puteți să instalați Windows 8 pe acesta și cu ajutorul unui stick USB. Nu vă recomand un sistem de operare mai vechi deoarece nu există drivere compatibile pentru versiuni de Windows mai vechi. Arată bine acest laptop și trebuie să știți că e vorba de o generație nouă de laptopuri.

Prețul său e destul de atractiv și se datorează în mare parte procesorului AMD și că are Free DOS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa e cu A10-4655M care are 4 nuclee și o frecvență bună – 2GHz. Deci viteza de procesare e mai mult decât satisfăcătoare. Placa sa e Radeon HD 7620G, iar cea dedicată e HD 8670M. Probabil o știți de pe alte laptopuri dar nu e des întâlnită. Ecranul e cel standard deci nu oferă nimic special. Multe laptopuri au doar 4GB RAM, ei bine, acesta are 12GB.

Are și un hard generos – 1TB, dar nu are o viteză de rotație prea mare că doar e hard de laptop. Un laptop de 15 inci aduce și multe dotări dar nu mai multe decât altele. În general, sunt cam aceleași dotări: cameră web, difuzare, card reader, DVD, HDMI, WiFi etc. Unele cum e și aceasta oferă și bluetooth pentru a conecta wireless un mouse fără a mai folosi un adaptor wireless.

Plusuri: bun pentru pasionații de jocuri, Dual Graphics (placa integrată lucrează cu cea dedicată și nu separat ca la cele cu procesoare Intel), arată bine, are bluetooth și autonomie bună.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

HP Pavilion 15-n220sq e una din puținele configurații cu AMD, majoritatea sunt cu Intel iar pe partea de grafică nu stau la fel de bine ca și acesta (dacă considerăm același buget). Jos e un laptop asemănător doar unele componente diferă.

Te-ar mai putea interesa