HP Pavilion 15-N050SQ, laptop quad core

Dacă te interesează un laptop HP dar care să fie alb atunci eu îți recomand fără rețineri acest HP Pavilion 15-N050SQ. Vine cu un procesor AMD A6-5200 quad core și cu 6GB memorie. Iar, pentru ca să te poți juca are și plăci video HD 7520G și HD 8670M. Astfel, o să poți juca majoritatea jocurilor fără probleme.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice timp de sarcină.
Pentur ca dvs. să puteți vedea mai bine cum arată am pus alături și o imagine în acest sens.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații, după cum ziceam, vine cu procesor AMD quad core A6, două plăci video și 6GB memorie RAM. La capitolul stocare are un hard mare de 750 de giga, dar mie mi se pare că e cam prea mare, asta pentru că eu nu prea am nevoie de mai mult de 250… ceva de genul.
Oarecum neașteptat acest model vine și cu sistem de operare Windows 8 care te va ajuta în mare parte să rulezi cele mai noi aplicații fără probleme.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul, prețul nu prea mare, performanța și autonomia (bateria sa ține undeva până 3 ore, chiar dacă-i vorba despre o baterie cu 4 celule).
Din păcate nu vine cu procesor Intel, dar acest lucru e oarecum compensat de faptul că are patru nuclee.

Deci, dacă te interesează un laptop foarte performant, dar care să fie și premium în același timp atunci eu îți recomand acest model. Alături am pus și un preview video pentru a vedea mai bine cum arată acest aparat. Ca un ultim lucru mai adaug că ar fi o excelentă alternativă la un Sony Vaio alb, deoarece costă puțin.

Te-ar mai putea interesa