≡ Meniu

HP Pavilion 15-n003sq, laptop premium

Dacă vrei un laptop cu aspect plăcut și cu performanțe peste medie atunci îți recomand acest model HP Pavilion 15-n003sq. Vine cu procesor i7 Haswell, placă video GT 740M, iar memoria RAM e de 8GB. E laptopul perfect pentru cineva care e pasionat de jocuri sau are nevoie de un laptop performant pentru diferite sarcini. Chiar dacă are procesor performant, bateria ține mult, iar asta presupune o portabilitate peste medie, mulțumită și greutății de circa 2.2 kilograme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un laptop premium care va furniza toată performanța necesară în orice tip de joc sau sarcină deoarece procesorul Core i7 scoate 3975 puncte la benchmark.

Notebook-ul

Notebook-ul

Pe partea de specificații are un procesor i7-4500U (cu două nuclee și 4 thread-uri), cip grafic Geforce GT 740M (care funcționează alături de cel Intel HD pentru a asigura o autonomie maximă) și un hard foarte încăpător de 1000 de giga. Din păcate, pe partea de software nu vine cu sistem de operare. Eu recomand să instalați Windows 8.1 și subliniez acest lucru și faptul că doar driverele de pe site-ul HP sunt bune, chiar și pentru placa video Nvidia. Dacă nu o să instalați driverele care trebuie atunci o să vă treziți că nu o să vă meargă diferite lucruri la laptop. Windows 7 nu aș recomanda deoarece mai mult ca sigur că nu e compatibil cu acest notebook (cum nu este compatibil cu majoritatea laptopurilor noi de la HP) deoarece are diferite chestii (cum e cea care îți dezactivează placa wireless când nu e utilizată pentru a face economie de baterie) care te vor face să crezi că laptopul are o problemă, când defapt e OS-ul.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi calitatea materialelor, aspectul, componentele noi, portabilitatea și performanța. Din păcate sunt și lucruri care nu-mi plac, adică lipsa sistemului, prezența unității optice care adaugă vreo 200 grame la greutatea laptopului.

În rest, e un laptop pe care eu îl recomand pentru oricine, însă nu va merge bine dacă nu instalați Windows 8.1 și driverele de la HP. Poate vă tentează să instalați 7, iar eu vă recomand să rezistați tentației deoarece nu prea e compatibil cu laptopul.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marius

    Tin sa te constrazic! Driverele de pe site-ul oicial al celor de la HP sunt DOAR pentru windows 8 si windows 8.1.

  • Naşul

    Am corectat. Cred că m-am uitat la alt laptop.

Lasă un comentariu