Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-n000sq, laptop multimedia

HP Pavilion 15-n000sq e un laptop din noua serie Pavilion, serie care a apărut la sfârșitul anului trecut. Arată diferit față de seria precedentă dar nu cu mult, am observat că are mai mult argintiu în special între balamale dar și restul designului a suferit mici modificări (se vede mai bine din lateral). Configurația acestuia e una cu Intel IvyBridge care mi se pare ok și datorită plăcii video dedicate cu chipset AMD, e un laptop de tip multimedia. Există modele și pe alte culori, însă configurațiile diferă de la un model la altul.

Prețul e unul foarte bun când vine vorba de performanțele și dotările acestui model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul

Laptopul

Procesorul său nu poate fi considerat ca fiind cel mai performant Core i3, dar are cel mai mic consum de energie din serie. E vorba de un Core i3-3217U care îl găsim pe multe laptopuri cu baterii de 4 celule ori ultrabookuri. Îmi place că e mai ușor- 2.28 kg, dar l-aș fi preferat fără DVD deoarece ar fi fost mai subțire și mai ușor.

Ecranul nu diferă cu nimic față de cel precedent – 15 inci HD. Are suficientă memorie RAM și destul spațiu de stocare – 6GB, respectiv 750GB. Pentru un așa laptop nu cred că e nevoie de componente mai bune, iar dacă vreți să jucați câteva jocuri, o puteți face cu placa sa video HD 8670M deoarece are o memorie proprie de 1GB.

E dotat cu DVD, trei USBuri, HDMI, bluetooth, WiFi, difuzoare stereo etc. Cu ajutorul tehnologiei bluetooth puteți conecta un mouse wireless fără a mai utiliza acel adaptor. Nu are decât FreeDOS, deci vă rămâne vouă alegere, dar eu aș opta pentru Windows 7 deoarece nu e un gadget cu touchscreen iar acea interfață nu o folosesc. Deasemenea, e bine să verificați care sunt driverele disponibile pentru acest model de pe site-ul producătorului (s-ar putea să nu existe drivere pentru toate versiunile de Windows).

Plusuri: autonomie decentă pentru o baterie de 4 celule – peste 4 ore,  destule porturi USB, aspect elegant, placă video decentă și
Minusuri: putea să vină fără DVD.

HP Pavilion 15-n000sq e o alegere bună dacă nu sunteți un gamer înrăit, iar dacă sunteți fan HP, aveți un motiv în plus să-l alegeți pe acesta. Clipul de jos e unul cu o variantă similară și vă puteți face o idee despre cum ar arată acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu