HP Pavilion 15-eh1041nq, laptop office cu procesor AMD Ryzen și Win 11

Laptopul HP Pavilion 15-eh1041nq este un laptop care l-aș recomanda deoarece pentru cât costă oferă destul de multe. Mai precis are un hardware destul de performant și chiar Win 11 preinstalat. Acesta crește puțin prețul laptopului deoarece se plătește acea licență, însă pentru mulți dintre voi este destul de convenabil deoarece nu-l mai instalați, adică puteți să lucrați pe el imediat (evident că mai sunt necesare câteva aplicații).

Prețul este influențat în mare parte de componente, iar la acesta vedem un procesor Ryzen 7 care este echivalentul unui Core i7 (e evident).Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

La prima vede nici nu ai zice că este un laptop cu ecran standard – 15.6 inci, ci mai degrabă cu ecran de 14 inci. Laptopurile au scăzut în dimensiuni destul de mult și chiar și pe lateral se vede cât de subțire au devenit. Numărul de porturi nu a scăzut, dar nici de tehnologii fără fir nu duce lipsă.

Laptopul a devenit un gadget foarte util și care poate înlocui PC-ul fără probleme. Acum nu mai trebuie să conectați un monitor deoarece aveți un ecran IPS cu rezoluție Full HD. Are ieșire HDMI în caz că vreți să-l conectați la televizor pentru a vedea un film, însă eu aș recomanda un hard extern care este mult mai portabil și mai indicat pentru stocarea fișierelor media.

Noul CPU Ryzen 7 cu 8 nuclee chiar este foarte bun pentru aplicații office și nu numai. Pentru jocuri aveți nevoie de un laptop mult diferit care vine cu altfel de componente și un sistem de răcire mai bun. Cum este modelul HP Victus 16-d1010nq, care are grafică dedicată RTX și un procesor excelent pentru gaming chiar dacă este numai Core i5.

Concluzie

HP Pavilion 15-eh1041nq este doar unul dintre numeroasele laptopuri care le puteți alege pentru acasă sau chiar pentru un mic business (la locul de muncă), Totuși, nu este cel mai potrivit laptop pentru mediul business deoarece îi lipsesc anumite dotări, însă performanțele sunt foarte bune doar că unii ar spune că ar fi nevoie de 16GB deoarece numai Windows-ul are nevoie de 4GB.

Te-ar mai putea interesa