HP Pavilion 15-eh1038nq, review laptop cu Windows 11

HP Pavilion 15-eh1038nq e un laptop de generație nouă din categoria multimedia și se adresează celora care vor o soluție performantă pentru acasă ori la lucru. Foarte interesant e faptul că vine cu Windows 11, lucru care presupune că e gata de utilizat din moment ce îl scoateți din cutie.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător de top. Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare argintie și că are tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Laptopul 15-eh1038nq de la HP face parte din gama Pavilion. Acest lucru presupune că e un model premium.
Portabilitatea sa e una foarte bună deoarece vine cu greutate de circa 1,8 kilograme, iar bateria poate să țină și o ore.
Procesorul e un Ryzen 3 cu 4 nuclee, iar cipul grafic e integrat în procesor.
Ecranul e unul de 15 inci cu panou IPS, rezoluție FHD și de tip touchscreen.
În privința memoriei RAM trebuie știut că e de 8 giga, iar stocarea se realizează pe SSD de 512 giga.
Conectivitatea e una alt aspect la care acest model stă bine deoarece vine cu 3 porturi USB, HDMI 2.0, wireless ac și bluetooth.
Vă dați seama că și ergonomia e una ok din moment ce are greutate redusă și tastatură iluminată.

Singurul aspect negativ ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată, dar dacă nu sunteți pasionați de jocuri atunci nu aveți nevoie de așa ceva.

Concluzia mea legată de acest notebook PC e că se va descurca foarte bine în sarcini precum editări documente, jocuri simple, vizionat filme și ascultat muzică.

Te-ar mai putea interesa