HP Pavilion 15-eh1023nq, laptop modern cu hardware office

Laptopul din imaginea de prezentare este HP Pavilion 15-eh1023nq Și față de restul, este disponibil pe culoarea Fog Blue. Aceasta este o culoare metalizată și este mai plăcută decât una vie și care iasă mult în evidență. Arată bine și din lateral se poate vedea cât este de subțire, dar și porturile disponibile. Această serie de laptopuri are o greutate de numai 1.75 kg Mai sunt și alte laptopuri cu greutate redusă, doar că nu toate oferă aceleași componente la interior.

În acest caz vorbim de un laptop cu Ryzen 5 și nici nu avem nevoie de un Ryzen 7 cu 8 nuclee. Sunt foarte puține aplicații care folosesc mai mult de 3 sau 4 nuclee, astfel că veți da bani în plus dacă veți alege un laptop prea performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este vorba de seria de procesoare Zen 2 care are tehnologie 7 nm și AMD este fruntaș la acest capitol. Bineînțeles, procesoarele de laptopuri au placă video integrată care poate reda conținut media divers. Nu este recomandată pentru gaming deoarece nu are memorie video proprie, dar alte modele Pavilion pot oferi configurații ceva mai bune pentru jocuri. Voi decideți pentru ce vreți să folosiți acest laptop sau poate că vă place un model similar. Instalarea sistemului de operare Windows 10 se face destul de rapid dacă aveți un stick și o licență electronică.

Păreri pro și contra

Un laptop ca acesta oferă performanțe satisfăcătoare, o tastatură iluminată, WiFi ac 2×2, USB tip C, bluetooth 5 și multe altele. Oferă destul de multe, motiv pentru care un PC nu-și mai are rostul. Chiar și ecranul este unul destul de bun deoarece vorbim de un IPS cu imagine Full HD. Nu vă puteți dori mai mult pentru că nici un PC în același buget (tot cu monitor) nu poate oferi mai mult. Singurul minus al unui laptop este acela că nu puteți înlocui orice componentă.

HP 15-eh1023nq are o portabilitate superioară, adică poate fi transportat ușor oriunde. Cele mai multe modele de la acest brand oferă difuzoare Bang & Olufsen care oferă o sonorizare decentă dar nu oferă și o putere foarte mare.