HP Pavilion 15-eh1003nq, păreri laptop cu i7

HP Pavilion 15-eh1003nq e un laptop de generație nouă construit în jurul unui procesor Ryzen 7 și a unei capacități RAM de 16 giga. E un notebook PC util pentru acasă, dar care ar putea fi utilizat și ca model business. Asta întrucât are portabilitate foarte bună – greutate de 1,8 kg și baterie care poate să țină și 8 ore.

Procesorul din acest laptop e un Ryzen 7 5700U cu 8 nuclee, iar placa video e reprezentată de un cip grafic. Acest cip e unul integrat în procesor, fiind numit Radeon Graphics.
Ecranul e unul foarte clar deoarece e de 15 inci cu rezoluție FHD și panou IPS. Pentru ca imaginea să se vadă și mai bine, acest model are strat anti-reflex (anti-glare).

  • Procesorul e unul rapid
  • Are Windows 11
  • Portabilitatea e bună
  • Ecranul e foarte clar

Sunt mai multe avantaje ale acestui model, iar cele mai importante sunt procesorul rapid, portabilitatea peste medie și memoria suficientă. Procesorul e atât de performant încât scoate 16.039 puncte pe cpubenchmark. Portabilitatea e un aspect pozitiv de care trebuie să țineți cont în cazul în care vă interesează să duceți laptopul la întâlniri de afaceri, ședințe etc.
Memoria e un alt aspect pozitiv de care trebuie șă știți. Pe partea RAM are 16 giga tip DDR4, iar stocarea e reprezentată de un SSD cu capacitate de 512 giga.
Un alt lucru pozitiv major e că are sistemul de operare preinstalat. E vorba despre Windows 11. Faptul că acesta e instalat ajută la utilizarea rapidă a aparatului.
Ergonomia dispozitivului e una bună dacă e să ne uităm la ecranul mat, tastatura iluminată și greutatea mică.

Ca lucruri negative trebuie precizat că nu se pot pune mai mulți RAMi și că nu are cip grafic cu propria memorie (adică nu are placă video dedicată).

Concluzia mea referitoare la HP Pavilion 15-eh1003nq e că-și merită banii atâta timp cât sunteți în căutarea unui laptop performant pentru acasă ori la lucru.

Te-ar mai putea interesa