HP Pavilion 15-eg0084nq, laptop argintiu cu i5-1135G7

HP Pavilion 15-eg0084nq e un laptop cu procesor i5-1135G7 util celora interesaţi de ceva pentru acasă ori la lucru. Laptopul face parte din categoria office deoarece nu are placă video dedicată, dar se va descurca foarte bine în sarcini multimedia.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu portabilitate bună şi cu performanţe peste medie.
Din poza de alături se poate vedea că e un model de culoare argintie (producătorul zice silver) cu tastatură completă (adică cu tastatură numerică în partea dreaptă).

Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-eg0084nq are procesorul i5-1135G7 echipat cu 4 nuclee, motiv pentru care scoate 10124 puncte pe cpubenchmark.
Pentru ca sarcinile să ruleze fluent acest model are 8GB memorie RAM şi SSD cu capacitate de 256 de giga.
Privind portabilitatea trebuie precizat că acest model are o greutate redusă de 1,8kg, iar bateria poate să ţină şi 8 ore.
Ergonomia acestui model e una bună prin faptul că are tastatură iluminată, portabilitate peste medie şi ecran clar cu panel IPS.
Despre ecran trebuie scris că e unul care corespunde standardelor de azi, adică are rezoluţie 1920×1080 pixeli, panel IPS şi diagonală de 15,6 inci.
Are cameră web de tipul HD care vă va ajuta să purtaţi video-conferinţe prin programe populare.
Nu are unitate optică, dar are o multitudine de porturi printre care aş aminti 3 porturi USB, 1 port HDMI 2.0 şi wireless ac.
Nu are nici sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 Home 64 bit de pe un stick USB. Nu recomand Windows 7 deoarece s-ar putea să nu puteţi să-l instalaţi şi nici să ruleze corespunzător.

De final pot spune că acesta e un laptop nou şi performant la un preţ corect. Laptopurile celora de la HP sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, iar modelul de faţă o să vă ţină minim 5-6 ani.