HP Pavilion 15-eg0063nq, păreri model cu i7-1165G7

HP Pavilion 15-eg0063nq e un laptop de generație nouă pentru persoanele interesate de un model pentru sarcini multimedia. În acest sens vă vor ajuta foarte mult procesorul i7, ecranul Full HD și restul dotărilor de top.

Un astfel de model are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un laptop cu dotări utile și cu portabilitate peste medie. 
 Din imaginea de alături se poate observa că aparatul este unul de culoare albastru șters (fog blue) și că tastatura numerică (numpad) este una prezentă.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta spre un astfel de notebook, iar cele mai importante motive le voi enumera în rândurile următoare.
Procesorul este unul foarte performant, fiind vorba despre un i7-1165G7 care scoate un punctaj de 10482 pe cpubenchmark. Acest punctaj mare se datorează faptului că are patru nuclee și că e un procesor din generația a XI-a.
În privința stocare trebuie să știți că are 16 GB memorie RAM și stocare pe Solid State Drive de 512 GB. În opinia mea aceste capacități sunt unele suficiente.
Având în vedere că are o greutate de 1,8 kg și o baterie care poate să țină și opt ore, acest model are o portabilitate foarte bună.
Partea de conectivitate este una foarte dezvoltată deoarece laptopul are 3 porturi USB, un HDMI, cititor de carduri, bluetooth și wireless ac.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie să țineți cont, iar acestea ar fi faptul că nu are sistem de operare preinstalat, și că nu are placă video cu memorie dedicată.

Pe final trebuie să concluzionez că acest model merită banii dacă vreți ceva premiul pentru sarcini multimedia. Cei de la hp sunt cunoscuți pentru laptopurile de top pentru acasă ori la birou. Din această cauză sunt alegerea numărul 1 pentru firme cât și pentru persoanele interesate de ceva de calitate.
În cazul în care vă interesează o alternativă care să poată rula jocuri de ultimă generație atunci recomand 15-dk2088nq.

Întrebări frecvente

Ce sistem de operare să instalez?

Ar fi de preferat să instalați Windows 11 sau 10. Acestea se instalează de pe un stick USB 3.0

Cât ține bateria?

Producătorul menționează maxim 8 ore, dar eu aș estima undeva la 4-5 ore. Acest lucru e datorat faptului că are 3 celule.

Rulează jocuri?

Deși nu este un laptop de jocuri, acest model va rula jocuri simple precum Lol sau Dota.

Te-ar mai putea interesa