HP Pavilion 15-ec1029nq, laptop de 15 inci cu Ryzen 7 4800H

HP Pavilion 15-ec1029nq e un laptop de 15,6 inci echipat cu cel mai nou procesor de la AMD – Ryzen 7 4800H. Acest procesor e unul cu 8 nuclee, motiv pentru care scoate 19240 puncte pe cpubenchmark şi se adresează celora care vor un laptop de gaming.
Portabilitatea laptopului e foarte bună deoarece are o greutate de 2kg, iar bateria poate să ţină până la 8 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Puteţi vedea că aspectul e unul clasic seriei Pavilion 15-ec, având şi tastatură iluminată.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-ec1029nq are procesor Ryzen 7 cu 8 nuclee şi în sarcini video e ajutat de cipul grafic GTX 1660Ti Max-Q cu 6GB memorie video.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD cu capacitate de 512GB.
Nu are unitate optică, iar din această cauză e mai uşor şi are mai multe porturi printre care a aminti wireless ac, LAN Gigabit, USB 3 şi HDMI.
Pe partea e ergonomie are tastatură iluminată, greutate redusă şi ecran clar (cu panel IPS şi strat anti-glare).
Încărcarea bateriei nu va dura mult întrucât are HP Fast Charge care presupune o încărcare la 50 procente în 45 minute.

Per ansamblu acest model e unul avansat tehnologic având cele mai noi componente, iar portabilitatea e una foarte bună. Se poate spune că e un desktop replacement bun în călătorii.
Persoanele care vor un aparat pentru editări video vor aprecia acest model întrucât modelul acest e suficient de puternic pentru aşa ceva. Procesorul e unul dintre cele mai performante de pe piaţă, iar placa video GeForce GTX va ajuta şi ea foarte mult.
Deoarece nu vine cu Windows preinstalat recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB, driverele instalându-se automat la prima conectare la Internet.

Te-ar mai putea interesa