HP Pavilion 15-ec1000nq, laptop cu Ryzen 5 4600H şi GTX 1050 3GB

HP Pavilion 15-ec1000nq e un laptop de generaţie nouă echipat cu procesor AMD şi cip grafic de la Nvidia. Se adresează celora interesaţi de un laptop performant pentru sarcini multimedia sau jocuri (gaming).

Modelul acesta vina la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern dpdv al configuraţiei şi aspectului.
Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare neagră şi că are un ecra de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli.


Păreri pro şi contra

Laptopul de faţă vine cu procesor Ryzen 5 4600H tip six core care scoate 14961 puncte pe cpubenchmark.
După cum am scris mai sus, acest laptop are un ecran clar şi pe lângă rezoluţia bună are şi strat anti-reflex aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa. Pe unele magazine online nu e scris tipul panoului şi de aceea trebuie să menţionez că e vorba despre un panel SVA (e destul de similar unuia IPS).
Memoria RAM e una de 8GB, ambele sloturi fiind ocupate. Pe partea de stocare are SSD cu capacitate de 256 giga. Dacă nu vă e suficient spaţiul de stocare atunci trebuie ştiut că acestui model i se poate ataşa un hard extern
Nu e echipat cu unitate optică, dar are o multitudine de opţiuni de conectivitate (3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth).
Portabilitatea e foarte bună deoarece are o greutate redusă de 2kg şi o baterie care poate să ţină până în 8 ore.
Unele firme nu mai pun cameră web pe laptopurile lor, însă în cazul acestui model camera e prezentă, fiind vorba despre una tip HD TrueVision.

Per ansamblu acest model e unul avansat tehnologie adresat celora care vor un laptop tip desktop replacement. Procesorul este suficient de puternic pentru a face faţă oricărei situaţii (de la jocuri şi până la editări video).

Te-ar mai putea interesa