HP Pavilion 15-ec0049nq, laptop cu SSD de 1TB

Laptopurile de gaming noi pot avea procesoare fie de la Intel, fie de la AMD, dar eu prefer pe cel de la AMD datorită scorului de performanță superior. HP Pavilion 15-ec0049nq are un preț excelent pentru ce oferă și performanțele sunt excelente în jocuri, dar depinde și de jocurile care vreți să le încercați. Acest laptop nu necesită upgradat deoarece oferă o memorie satisfăcătoare și spațiu de stocare suficient chiar și pentru cei care țin filme și poze pe laptop.

Designul e tipic acestei serii și la interior se află un sistem de răcire mai avansat care va menține temperaturile interioare la un nivel inferior. Astfel vă veți bucura de multe ore de gaming și performanțele se mențin, iar tastatura iluminată o puteți activa doar când chiar aveți nevoie de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt puține laptopuri ca acesta, adică care nu mai trebuie upgradate ulterior pentru că oferă suficient din toate. Nu toți producătorii de laptopuri oferă configurații AMD sau oferă prea puține, de aceea nu trebuie să ezitați prea mult. Nu veți face nici un compromis și grafica nu e asigurată îcă de soluții AMD, iar aici mă refer la cea dedicată. Toate procesoarele au plăci video integrate satisfăcătoare care sunt folosite în modul office și autonomia bateriei u are de suferit.

Păreri pro și contra

Placa video GTX 1660Ti e una nouă eficientă în special în jocuri, dar și unele aplicații (3D sau editare video). Componentele sale sunt suficient de avansate pentru ca voi să puteți rula titluri noi la detalii mici și medii sau poate nu vreți să jucați pe el. Mulți utilizatori îl aleg doar pentru că arată bine și un laptop de gaming nu prea întâmpină dificultăți. Poate că bateria nu oferă cea mai grozavă durată de viață, însă se poate folosi conectat la priză.

HP Pavilion 15-ec0049nq poate fi comparat cu un PC de gaming deoarece are componente similare și dotările chiar mai bune – tastatură iluminată, WiFi ac, USB-uri tip C și 3.1, LAN, ieșire audio-video, cameră web HD și altele.

Te-ar mai putea interesa