HP Pavilion 15-ec0036nq, laptop cu Ryzen 7 3750H

Dacă vă interesează un laptop de gaming construit în jurul procesorului AMD Ryzen 7 3750H atunci vă recomand modelul HP Pavilion 15-ec0036nq. Are şi o portabilitate foarte bună datorită greutăţii de 2,2kg şi a bateriei care ţine mult (producătorul se laudă că poate să ţină şi 11 ore).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are diverse lucruri bune pe partea de ergonomie (tastatură iluminată, ecran anti-glare etc).


Păreri pro şi contra

HP Pavilion 15-ec0036nq vine echipat cu un procesor quad core de la AMD. E vorba despre Ryzen 7 3750H capabil în a scoate 8485 puncte la benchmark. Dacă ar fi să comparăm cu un procesor Intel atunci un i5 de generaţie nouă ar fi echivalentul acestuia.
Pe partea de procesare video vine cu cip grafic Radeon Vega care e integrat în procesor şi cu placă video dedicată GTX 1650 care are 4GB memorie video. Dacă vă interesează ceva similar, dar mai puternic atunci există o variantă cu GTX 1660.
Nu vine cu unitate optică, pe partea de porturi având 3 USB-uri, HDMI, card reader, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth 5.
Imaginea e una de calitate deoarece vine cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e 1920×1080 pixeli, are panel IPS şi finisaj anti-glare.
Memoria RAM e de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512 giga.
Precum alte laptopuri de la producătorul HP şi acesta are Fast Charge, adică o facilitate care presupune o încărcare rapidă a bateriei. Mai exact 50 procente în 45 minute.
Sunetul e unul de calitate deoarece dispune de difuzoare stereo şi tehnologie audio Bang Olufsen.

Acest laptop poate fi considerat ca fiind un desktop replacement, laptop de gaming ori pentru persoanele interesate de ceva capabil în sarcini CAD ori solicitante.
pentru că nu vine cu sistem de operare vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Te-ar mai putea interesa