HP Pavilion 15-ec0025nq, laptop cu CPU Ryzen 7 3750H

Laptopul de gaming din imagine se numește HP Pavilion 15-ec0025nq și face parte dintr-o serie alternativă la cea Omen (puțin mai accesibilă). Din imaginile de prezentare se vede că are o construcție tipică pentru un laptop un laptop de gaming și nu prea ave ce să-i reproșăm. Sistemul de răcire se descurcă foarte bine, dar mai sunt și alte dotări interesante care le remarcăm imediat. Bineînțeles, nu mă refer la hardware, ci la tastatura iluminată, sistem de răcire cu evacuare prin spate, porturi numeroase și un ecran 1080p cu margini subțiri.

Nu poate fi atât de accesibil deoarece are un procesor avansat care poate fi comparat cu un Core i7 cu 4 nuclee, deci veți fi destul de mulțumiți de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt excelente, iar unii dintre voi poate vă gândiți să măriți memorie RAM dar nu toate jocurile cer atâta memorie. Cât despre spațiul de stocare, ei bine, avem atât un SSD cât și un hard disc. Hard discurile nu mai sunt populare deoarece nu sunt suficient de rapide, dar oferă cel mai bun spațiu de stocare în acel preț.

Păreri pro și contra

Modelul GTX 1650 e o actualizare a variantei GTX 1050 Ti, deci specificațiile vor fi satisfăcătoare. Performanțele sunt generoase pentru cât costă și se datorează noii plăci video dedicate, dar și procesorul are un rol foarte important. Chiar și acesta oferă un IPS de ultimă generație, iar imaginea va fi una foarte clară indiferent cum veți privi ecranul pentru că unghiurile de vizibilitate sunt aproape maxime. Construcția sa e una solidă și nu aveți nevoie să fie portabil precum unele serii, dar și așa are numai 1.98 kg.
Procesorul e unul de generaţie nouă, adică un Ryzen 7 3750H, dar există şi un model cu Ryzen 5.

HP 15-ec0025nq e unul dintre acele modele care se adresează utilizatorilor puțin mai pretențioși deoarece vor să încerce aplicații profesionale sau jocuri. Se pot rula jocuri la detalii satisfăcătoare pentru ca voi să obțineți și acel număr minim de fps-uri. În acest sens, e foarte important și cât de optimizat e acel joc sau poate că nici nu vă interesează mult detaliile vizuale.

Te-ar mai putea interesa