HP Pavilion 15-ec0006nq, laptop cu procesor Ryzen 7 Quad Core

Laptopul de gaming din imagine se numește HP Pavilion 15-ec0006nq și face parte dintr-o serie multimedia. E asemănătoare cu cea Omen doar că vedem un design puțin mai diferit, dotări similare și un hardware aproape la fel de performant. Bineînțeles, prețul e cel care ne atrage pentru că rareori veți un Ryzen 7 generația a 3-a, un GTX 1650 și un SSD M.2 într-un buget atât de modest. Nu se compară cu un laptop clasic și se vede că arată mult diferit iar culoarea e neagră în general la modelele de gaming.

Discutăm de un brand cu experiență în domeniu care oferă soluții pentru toși utilizatorii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile de gaming pot fi folosite și ca laptopuri clasice doar că oferă un hardware mai apropiat de cel al PC-urilor și de aceea autonomia nu e cea mai mare. Dacă îl folosiți strict la birou, se poate conecta încărcătorul pentru a scăpa de o grijă. Această categorie de laptopuri nu e cea mai portabilă soluție, deoarece are un interior construit diferit și răcirea e foarte importantă atunci când vreți să încercați jocuri pentru mai multe ore.

Păreri pro și contra

Poate rula cele mai multe titluri la detalii satisfăcătoare sau poate vă doriți doar să aveți suficiente fps-uri pentru jocuri competitive. Totul se mișcă și pornește rapid deoarece avem un SSD modern, dar și foarte spațios. Consider că actuala memorie RAM e satisfăcătoare pentru foarte multe titluri și nu e necesar un upgrade. Vedem porturi de ultimă generație, dar și tehnologii fără fir foarte utile dacă vrem să renunțăm la anumite fire. Laptopul e mult mai compact decât un desktop și puteți lucra oriunde pe el, iar prin HDMI se poate conecta un monitor pentru mai mult spațiu de lucru.

HP Pavilion 15-ec0006nq e un gadget foarte util și pe care trebuie să puneți sistemul de operare Windows 10, iar instalarea se poate face cu ajutorul unui stick. Vedem un sistem de răcire modern, aerul fiind eliminat prin spate unde nici nu-l veți simți. Laptopurile mai vechi avea răcire prin lateral și nu era chiar plăcut.

Te-ar mai putea interesa