HP Pavilion 15-ec0005nq, laptop cu grafică dedicată – GTX 1660 Ti

Laptopul HP Pavilion 15-ec0005nq e construit special pentru taskuri ceva mai diferite, iar jocurile pot fi rulate la detalii destul de mari cu acel Ryzen 5 și cu placa video sus menționată. Modelul GTX 1660 Ti se apropie ca și performanțe de un GTX 1070, dar nu îl depășește. Pentru acest buget aș spune că e perfect actualul hardware și veți vedea că puteți rula cele mai noi titluri la detalii medii.

Designul mai compact a ajuns și la modelele de gaming, iar rama este foarte subțire și greutatea laptopului a scăzut doar puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Ryzen 5 3550H a fost lansat recent și e prezent pe tot mai multe laptopuri create pentru gaming. Sunt și variante office ale seriei Ryzen 5, iar placa video integrată e aceeași. Pentru a putea rula jocurile, e nevoie de un model de placă video cu memorie dedicată. Varianta de sus e perfectă pentru cele mai multe titluri în special că e de tip Ti.

Mărimea ecranului e perfectă pentru cei mai mulți utilizatori și dacă vă gândiți să vă uitați la filme seara târziu, se poate conecta televizorul prin cablu HDMI la acesta, astfel aveți un monitor mai mare.

Păreri pro și contra

Avem dotări foarte bune și aici mă refer la porturi, tehnologiile fără fir și sistemul audio B&O PLAY. Poate că nu trebuie să optați pentru seria Omen dacă vi se pare cam scumpă, iar acest brand oferă soluția de buget. Chiar dacă actualul SSD nu e foarte mare pentru un utilizator multimedia, vă puteți gândi să instalați unul mai mare chiar și de tip SATA. Ecranul IPS e superb și plăcut pentru gaming chiar dacă are o rată de refresh standard, poate că nici nu doriți să rulați jocuri mai mult de 60 fps-uri.

Laptopul de sus numit HP 15-ec0005nq e unul dintre acele modele care oferă ceva în plus față de cel standard, iar designul e unul modern. E evident că avem un laptop de gaming din seria Pavilion, iar tastatura iluminată e una de culoare verde. Acesta nu e pornită permanent și se poate regla intensitatea.

Te-ar mai putea interesa