HP Pavilion 15-ec0004nq, laptop cu taste iluminate

Laptopul HP Pavilion 15-ec0004nq e construit pentru gaming, dar și pentru uz zilnic. Componentele hardware permit rularea oricărei aplicații și noua placă video GTX 1650 dorește să înlocuiască pe GTX 1060, dar e inferioară modelului GTX 1660. Chiar dacă nu e seria Omen, avem un sistem de răcire eficient, o tastatură iluminată (verde), componente avansate și multe dotări utile. Chiar dacă procesorul nu e unul de tip Intel, noul Ryzen 3550H oferă specificații foarte bune și un scor de performanță similar cu cel al unui Core i5 Coffee Lake.

Consider că are un preț foarte bun deoarece nu sunt multe laptopuri cu hardware atât de avansat și construcția e una reușită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cred că știți deja ce componente sunt incluse, iar unele dintre ele le știți pentru că au fost prezente și pe alte laptopuri. Procesoarele AMD sunt foarte bune și merită să le acordați toată atenția pentru că  sunt construite pe tehnologii avansate. Raportul performanță/preț e foarte bun și nu aveți ce să le reproșați, iar Ryzen 7 poate fi comparat cu un Core i7. Are o placă video foarte bună, doar că veți folosi mai des pe cea dedicată deoarece are mai multă memorie și e dedicată.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt foarte bune pentru acest buget și nu trebuie să neglijăm faptul că are un SSD mare, placă video nouă și 16GB RAM (dispuse pe ambele sloturi de memorie). Nu cred că mai aveți ce să îmbunătățiți astfel încât să obțineți mai multe fps-uri, însă depinde și de jocurile care vreți să le încercați. Îmi place cum arată și arată foarte bine negru cu verde, iar mouse-ul trebuie să fie unul similar ca și design (cele Razer sunt ideale). Conectivitatea e foarte bună indiferent că discutăm de porturi sau tehnologii fără fir.

HP Pavilion 15-ec0004nq are un singur minus, dar care nu e atât de evident – lipsa unui ecran IPS. Sistemul audio e cel de la modelele Omen – B&O Play, deci nu e nevoie de nimic în plus. Dacă aveți nevoie de bas pentru muzică și filme, atunci e necesar un sistem audio.

Te-ar mai putea interesa